Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bivši predsjednik Reala hoće ponovo u fotelju

Boluda je dodao da su Realu potrebna bar tri nova velika pojačanja. Radi se inače o pravniku i biznismenu iz Valensije koji je završio pomorsko pravo. Njegova Boluda grupa koja se bavi morskom plovidbom je jedna od najuspješnijih kompanija u Španiji

Nekadašnji predsjednik Reala iz Madrida Visente Boluda ima namjeru da se kandiduje na narednim izborima za prvog čovjeka kluba i da tako stane na crtu Florentinu Peresu.

foto Denis Doyle/Gettyimages

Florentino Peres je u junu proslavio deceniju kako predvodi Real Madrid. Za vrijeme njegovog mandata Real je doveo Kristijana Ronalda i više puta je bio prvak Španije i Evrope mada u posljednjih nekoliko godina Madriđani imaju problema posebno kada je Ronaldo otišao i kada se desila trenerska vrteška.

Možda je zato baš to razlog što će Florentino Peres na narednim izborima imati protivkandidata. Biće to Visente Boluda, koji je već predvodio ovaj klub nekoliko mjeseci u 2009. godini.

“Real ima predsjednika koji dobro radi. Sljedeće godine će biti izbori i želim da budem na njima i da postoje dva kandidata. Zato ću se kandidovati”, rekao je Boluda.

Boluda je dodao da su Realu potrebna bar tri nova velika pojačanja. Radi se inače o pravniku i biznismenu iz Valensije koji je završio pomorsko pravo. Njegova Boluda grupa koja se bavi morskom plovidbom je jedna od najuspješnijih kompanija u Španiji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve