Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Biće određen novi termin: Juve i Napoli će ipak igrati

Kako prenose italijanski mediji, Serija A bi mogla da odredi novi termin za odigravanje susreta između Juventusa i Napolija. Napoli ipak jeste prekršio protokol, pa će za to biti kažnjen oduzimanjem boda

Fudbaleri Napolija se nisu pojavili minulog vikenda u Torinu za meč sa Juventusom, imali su dvojicu zaraženih igrača u svojim redovima i navodno su im lokalne vlasti zabranile da putuju.

Fabijan i Ronaldo, Foto: Givemesport.com

Cijela ekipa ostala je u izolaciji u Napulju, a spekulisalo se da će “Bjankoneri” za zelenim stolom dobiti tri boda, tačnije da će biti proglašena pobjeda Juventusa rezultatom 3:0.

Napoli će biti dodatno kažnjen i sa oduzimanjem jednog boda, ali izgleda da bi drugačiji scenario mogao da stupi na snagu.

Naime, kako prenose italijanski mediji, Serija A bi mogla da odredi novi termin za odigravanje susreta između Juventusa i Napolija.

Napoli ipak jeste prekršio protokol, pa će za to biti kažnjen oduzimanjem boda.

Sve uključene strane pregovaraju i traže rješenje, a bojazan je da bi utakmica mogla da bude zakazana za 13. januar, samo par dana prije velikog derbija između Juventusa i Intera.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve