Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Bez golova u Danilovgradu: Nedović žali za tri boda, Mulalić zadovoljan remijem

Iskra nije krunisala inicijativu u meču sa Dečićem i na kraju je osvojila samo bod u remiju bez golova. Tuzani su sa druge strane poslije trijumfa nad ekipom Budućnosti, osvojili bod protiv tima iz vrha tabele

Osim derbija gdje je Budućnost pod Goricom savladala Sutjesku 1:0, odigran je veliki meč i u Danilovgradu.

Iskra, Foto: CG-fudbal.com

Iskra nije krunisala inicijativu u meču sa Dečićem i na kraju je osvojila samo bod u remiju bez golova.

“Kad se sve sabere ostaje žal za propuštenom prilikom da se osvoje tri nova boda, s obzirom na apsolutnu dominaciju koju smo imali skoro 80 minuta. Zato i priča po kuloarima da ćemo ovu utakmicu žrtvovati na uštrb meča sa Lokomotivom nije bila na mjestu. Pojedini prvotimci su, doduše, odmarali za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, što je samo potvrda da imamo zdravu konkurenciju na svim pozicijama”, kazao je Aleksandar Nedović, trener Iskre.

Tuzani su sa druge strane poslije trijumfa nad ekipom Budućnosti, osvojili bod protiv tima iz vrha tabele.

“Bila je ovo borbena utakmica i kada se sve uzme u obzir rezultat je realan. Iskra je bila bolja u prvom, mi u drugom poluvremenu. Zadovoljni smo učinkom jer smo osvojili četiri boda protiv dva favorita koja pretenduju na najviši plasman. Nastavljamo sa ozbiljnim radom i nastojaćemo da zadržimo formu i u narednim susretima”, rekao je trener Dečića Edis Mulalić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve