Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bajić: Upravni odbor sljedeće sedmice odlučuje o Vladimiru Gojkoviću

Bajić nije htio da nagovještava odluku, već je kazao da će Upravni odbor dati konačnu odluku o budućnosti Vladimira Gojkovića na klupi “ajkula”

Predsjednik Vaterpolo i plivačkog saveza Dejan Bajić, rekao je da će na sjednici Upravnog odbora sljedeće sedmici biti razmatrani izvještaji selektora Vladimira Gojkovića.

Bajić, Foto: Cdm.me

Prošle sedmice održan je sastanak Stručnog savjeta na kojem je dio članova tražio smjenu mladog stručnjaka nakon 10. mjesta na Svjetskom prvenstvu.

“Svaki pojedinac na svakom tijelu Saveza može da kaže svoje mišljenje, ali to treba da uradi na korektan i transparentan način. Upravni odbor će najvjerovatnije biti održan tokom sljedeće sedmice. Na njemu će, kao i svih prethodnih godina nakon sezone reprezentativnih aktivnosti biti razmatran izvještaj selektora, ne samo zbog A tima, već i svih mlađih selekcija i nakon toga ćemo donijeti konačnu odluku”, rekao je Dejan Bajić.

Ističe i da se uvijek u Savezu postupalo na isti način.

“Nema tu nikakve fame, već će se u normalnoj proceduri, biti razmatrano to pitanje. Upravni odbor nikad nije radio formalno, već suštinski.Uvijek se u septembru razmatrao izvještaj selektora. Ništa se ne odugovlači, već se radi kao i prethodnih godina.”

Bajić nije htio da nagovještava odluku, već je kazao da će Upravni odbor dati konačnu odluku o budućnosti Vladimira Gojkovića na klupi “ajkula”.

“Želim da čujem mišljenje svih članova Upravnog odbora nakon izvještaja selektora. Očekuje nas Evropsko prvenstvo, kao i takmičenje selekcije do 20 godina na Svjetskom prvenstvu u Kuvajtu. Nije lako ni finansijski riješiti sve stvari u savezu jer smo imali mnogo takmičenja ove godine i to na dalekim destinacijama”, zaključio je Dejan Bajić.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve