Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bajić: Mornar ne zaslužuje mjesto na kojem se nalazi

Košarkaši Mornara sjutra u 21 sat dočekuju Igokeu u 7. kolu Admiralbet ABA lige, a trener tima iz Laktaša Dragan Bajić očekuje težak posao, bez obzira na to što crnogorski tim nakon šest mečeva ima isto toliko poraza

Košarkaši Mornara sjutra u 21 sat dočekuju Igokeu u 7. kolu Admiralbet ABA lige, a trener tima iz Laktaša Dragan Bajić očekuje težak posao, bez obzira na to što crnogorski tim nakon šest mečeva ima isto toliko poraza.

“Poslije poraza u prošlom kolu od ekipe Cedevita Olimpije pokušali smo što detaljnije uradimo analizu i da ukažem svojim igračima gdje su bili loši. Iskoristili smo ovu sedmicu da popravimo te elemente igre, ali svejedno nas čeka teško gostovanje Mornaru, rekao je Bajić i dodao:

“Oni nisu na nivou rezultata koje su očekivali i gledajući kvalitet tog tima. Respektujem rad kolege Pavićevića i tih igrača i sigurno da u Baru moramo da damo maksimum, da budemo skoncentrisani ako želimo da ostvarimo pobjedu. Očekujem dobru reakciju poslije domaćeg poraza, a nekad ne treba tragično shvatiti poraz i sigurno se mogu izvući dobre stvari iz tog poraza i ja se nadam da će tim dobro odreagovati”, istakao je Bajić.

I centar Stefan Fundić očekuje težak meč u “Topolici”.

“Idemo na pobjedu. Znamo da neće biti lako, ali probaćemo da se skupimo i da ispoštujemo sve ono što smo spremali za tu utakmicu”, rekao je Fundić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve