Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Andrej Žakelj: Nijesmo bili spremni za FMP

Neugodan poraz u predgrađu Beograda došao je u nezugodan čas jer je pred najvažniju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone prekinuta serija pobjeda.

Poraz od FMP-a u Železniku, nakon tri mjeseca i serije od 11 pobjeda neće imati posljedice na plasman Budućnosti Voli, ukoliko u narednom kolu pred svojim navijačima u “Morači” savlada Partizan i na taj način obezbjedi drugu poziciju.

Ipak, neugodan poraz u predgrađu Beograda došao je u nezgodan čas, jer je pred najvažniju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone prekinuta serija pobjeda.

“Nijesmo bili spremni za ovaj meč. Od prvog minuta nismo bili na nivou koji sam tražio i koji sam pominjao posljednjih 14 dana kada sam govorio da su utakmice prije Partizana bitniji nego sam Partizan. Izgleda da nijesam bio dovoljno uporan u tome što sam pričao i sigurno je moja krivica što ekipa nije izgledala bolje. Ipak, i igrači su profesionalci, moraju da imaju dozu odgovornosti i ja to od njih očekujem. Čestitam FMP-u, igrao je odlično, a mi smo bili mekani, prespori i bez fokusa”, kazao je Žakelj.

Poraz od FMP-a ne mjenja mnogo u završnici ligaškog dijela takmičenja, pošto bi Budućnost i da je pobijedila večeras morala da savlada i Partizan u “Morači” u borbi za drugo mjesto pred doigravanje.

“Poraženi smo nakon tri mjeseca. Vjerujem da možemo dobro da igramo kao tim, ali u ovom meču to nijesmo bili. Nastavljamo dalje, ostale su još dvije utakmice i još je sve u našim rukama u borbi za drugo mjesto”, poručio je Žakelj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve