Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Anćeloti: Zabrinuti smo jer je Siti veoma jak tim

Real je prošle sezone stao baš u polufinalu. Tada je ispao od kasnijeg šampiona Čelsija, a 2020. godine su Madriđani ispali baš od Mančester Sitija, ali u polufinalu. Sada je Real opet blizu finala i to je najvažnije smatra trener Karlo Anćeloti

Real Madrid u utorak gostuje Mančester Sitiju u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona. Karlo Anćeloti smatra da njegovu ekipu čeka težak duel i to zbog toga što je Mančester Siti veoma jak tim.

Real je prošle sezone stao baš u polufinalu. Tada je ispao od kasnijeg šampiona Čelsija, a 2020. godine su Madriđani ispali baš od Mančester Sitija, ali u polufinalu. Sada je Real opet blizu finala i to je najvažnije smatra trener Karlo Anćeloti.

„Blizu smo još jednog finala najvažnijeg takmičenja na svijetu i zabrinuti smo jer ćemo igrati protiv veoma jakog tima. Navikli smo na to jer smo u Ligi šampiona već igrali sa teškim rivalima i u osmini finala i u četvrtfinalu i sada u finalu. Svi oni su bili favoriti da osvoje takmičenje. Dobili smo ih i nastavićemo da se borimo“, kaže trener Reala Karlo Anćeloti.

Real inače predstojećeg vikenda ima priliku da osvoji titulu šampiona u Španiji. Tada će dočekati Espanjol i ako trijumfuje vraća trofej u svoje vitrine.

“Ne mislimo o suboti. Blizu smo da osvojimo La Ligu i probaćemo da to i uradimo u subotu na našem stadionu. srećni smo jer možemo da osvojimo prvenstvo mjesec dana prije kraja. Sada imamo ovaj meč i zbog njega smo srećni. Dva tima su u polufinalu i niko nije očekivao da oni budu tu, Viljareal i Real. Favoriti su bili PSŽ, Čelsi, Liverpul i Siti. Srećni smo što smo ovdje. Ono što mogu da vam kažem da će se Real uvijek takmičiti, tako će biti u utorak i tako će biti sljedeće nedjelje”.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve