Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Alegri: Vlahović je prvi put čitao cijelu stranu u novinama posvećenu tome zašto nije dao gol

Srpskom napadaču će to biti debi u elitnom takmičenju i prilika da prvi put u karijeri osjeti kako je igrati na najvećoj sceni

Juventus večeras gostuje Viljarealu u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, a uoči meča na stadionu De la keramika, trener ”stare dame” Masimo Alegri otkrio je da će se od prvog minuta na terenu naći Dušan Vlahović.

Srpskom napadaču će to biti debi u elitnom takmičenju i prilika da prvi put u karijeri osjeti kako je igrati na najvećoj sceni.

– Vlahović će debitovati, ali ne možemo sav teret svaliti na njegova pleća. On mora da ima podršku i ja nastojim da ga zaštitim, kao što uvijek radim kada je riječ o igračima sa manje iskustva. To nije samo tehničko pitanje, već i psihološko, rekao je Alegri.

Bivši golgeter Fiorentine nije se proslavio u susretu sa Torinom…

– Prvi put je čitao cijelu stranu u novinama posvećenu tome zašto nije dao gol. Nikada prije mu se to nije desilo. Zajedno smo započeli godinu, doveli smo neke nove igrače i krećemo se u odličnom smjeru. Igramo na pobjedu u svakoj utakmici. Ja razumijem da vi novinari morate da analizirate i pišete svoje mišljenje poslije svake utakmice, dok ja moram da održavam balans i stabilnost u ekipi, istakao je Alegri.

Okršaj Viljareala i Juventusa počeće u 21 čas.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve