Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Alegri i Mandžukić za spas Junajteda?

Mandžukić je još ljetos bio blizu prelaska u Mančester junajted, a čini se da je sve prolongirano za januar jer je iskusni napadač u miru želio da donese konačnu odluku

Masimilijano Alegri na kraju prošle sezone je napustio klupu Juventusa, a “Stara dama” se odrekla i napadača Marija Mandžukića.

Foto: Twitter

Italijanski mediji pišu da bi odlični trener i iskusni napadač ponovo mogli sarađivati i to u Mančester junajtedu.

Alegri se već neko vrijeme spominje kao mogući trener Crvenih đavola jer Ole Gunaru Solskjeru stvari u posljednje vrijeme ne idu baš najbolje.

Velikan sa Old Traforda bi mogao započeti novi projekat povratka u vrh evropskog fudbala i to sa italijanskim trenerom na klupi.

Špekuliše se da je Patris Evra već počeo vrbovati Alegrija, u prilog tome idu i zajedničke fotografije sa nedavne utakmice Totenhama.

Mandžukić je još ljetos bio blizu prelaska u Mančester junajted, a čini se da je sve prolongirano za januar jer je iskusni napadač u miru želio da donese konačnu odluku.

Sarijev potez da ga ne uvrsti na spisak igrača za mečeve Lige šampiona je bio jasan znak da je došlo vrijeme za odlazak iz Torina čiji je stanovnik od ljeta 2015. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve