Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Akcionari Evrolige u ponedjeljak o angažmanu izvršnog direktora

Glikman je na funkciji od 14. septembra prošle godine, a saradnici ga opisuju kao čovjeka od vizije i čovjeka od akcije.

Akcionari Evrolige sjutra će glasati o statusu izvršnog direkora tog takmičenja, Maršala Glikmana, a kako prenose pojedini mediji velike su šanse da neće dobiti povjerenje.

“RAC1” prenosi da je već navodno bilo sumnji u njegov rad, ali i apostrofira odnos Glikmana sa predsjednikom Evrolige, Dejanom Bodirogom, koji je navodno daleko od idealnog.

Glikman je na funkciji od 14. septembra prošle godine, a saradnici ga opisuju kao čovjeka od vizije i čovjeka od akcije.

Zalagao se za proširenje lige, preko dva kluba iz Evrope (Pariz i London), a u njegovo vrijeme se desio pomak u pregovorima sa Dubaijiem, koji ima želju da napravi ekipu koja bi se takmila u Evroligi.

Imao je viziju da promjeni postojeći format lige, tako što bi napravio dvije konferencije.

Kao čovjek koji je rođen i odrastao u Portlandu, gdje je vršio jedno vrijeme i funkciju predsjednika Trejl Blejzers, obezbijedio je ugovor i partnerstvo sa ESPN-om, koji će od naredne godine strimovati utakmice plejofa i fajnal fora Evrolige.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve