Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

ACB liga: Dubi nije igrao, Španci vjeruju zbog kovida-19

La Vangardia i Mundo Deportivo, listovi iz Barselone, objavili su da u subotnjoj pobjedi nad Gran Kanarijom (101:85) u španskoj ACB ligi slavni crnogorski centar nije bio u sastavu, a pri tome nije bio povrijeđen. Prije toga, tokom dana klub je potvrdio da je jedan igrač zaražen korona virusom

Naš Bojan Dubljević je, po spekulacijama medija u Španiji, igrač Valensije koji je bio pozitivan na korona virus sa posljednjih testiranja.

La Vangardia i Mundo Deportivo, listovi iz Barselone, objavili su da u subotnjoj pobjedi nad Gran Kanarijom (101:85) u španskoj ACB ligi slavni crnogorski centar nije bio u sastavu, a pri tome nije bio povrijeđen. Prije toga, tokom dana klub je potvrdio da je jedan igrač zaražen korona virusom.

– Klub je objasnio da se zaraženi igrač osjeća dobro i da se nalazi u samoizolaciji u svom domu u Valensiji. Po želji košarkaša, ime neće biti objavljeno u javnosti, a biće odrađen još jedan test kako bi se definitivno utvrdilo da li je zaražen, objavio je Mundo Deportivo.

Takođe, protiv Gran Kanarije nijesu igrali ni Vanja Marinković i Giljem Vives. Super Deporte, najpoznatiji sportski mediji iz Valensije, spekuliše da su zaraženi Dubljević ili Marinković.

Situacija sa kapitenom naše reprezentacije bi trebala da bude jasnija već u ponedjeljak, kada Valensija gostuje Huventudu u ranije odloženom meču 11. kolu ACB lige.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve