Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

1. CFL: Sutjeska se vadi

Sutjeska je nakon poraza od Budućnosti u derbiju pod Goricom praktično predala krunu, ali će do kraja voditi bitku da sačuva mjesto koje garantuje plasman na evropsku scenu, ali i napadaće trofej Kupa

O čemu bi se kraj Bistrice pričalo osim o pobjedi u narednom meču, a ona se nije desila (Nikšićani, bar oni koji istinski navijaju, kažu da ne pamte) odavno.

Grbić i Janković, Foto: Pobjeda.me

Grbalj je nova prilika i svjesni su fudbaleri Sutjeske što ih očekuje.

Trener Nikola Rakojević daće šansu mladim igračima, a pogotovo nakon odluke da imaju pravo na pet izmjena.

“Jasno je, biće teško, ali idemo na sva tri boda”, kristalno jasan bio je vezista Vladan Bubanja.

Sutjeska je nakon poraza od Budućnosti u derbiju pod Goricom praktično predala krunu, ali će do kraja voditi bitku da sačuva mjesto koje garantuje plasman na evropsku scenu, ali i napadaće trofej Kupa.

“Sada se borimo da izađemo na evropsku scenu. Ne mislimo o Kup takmičenju, jer o njemu ćemo kad bude vrijeme, ali mislimo da zaslužujemo trofej”, istakao je mladi vezista.

Sutjeska je u prvom dijelu bila ubjedljiva protiv Grblja, koji generalno dobro igra protiv Sutjeske, a iako je ,,fenjeraš”, Nikšićani su oprezni.

“Tradicionalno teško sa njima izlazimo na kraj, ali mi želimo da održimo rejting. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe, pa sve iako se Sutjeska, nezvanično, već oprostila ood titule. Ovo je tim koji može, pa se nadam da ćemo protiv Grblja pookazati i da vrijedimo”, naglasio je Vladan Bubanja.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve