Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Sutjeska lako protiv Koma, Nikšićani preuzeli vrh

Nikšićani su već u drugom minutu načeli "zlatičane" golom Marka Vujičića s bijele tačke, da bi Božo Marković u 33. minutu udvostručio za konačan rezultat

Odigran je i posljednji meč 15. kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige. Fudbaleri Sutjeske su kraj Bistrice savladali Kom i podigli se na čelnu poziciju.

Foto: FK Sutjeska

Nikšićani su već u drugom minutu načeli “zlatičane” golom Marka Vujičića s bijele tačke, da bi Božo Marković u 33. minutu udvostručio za konačan rezultat.

Podsjetimo se, juče je zbog loših vremenskih uslova meč između Budućnosti i Grblja u Radanovićima odložen, Iskra je u Danilovgradu savladala Podgoricu 2:1. Petrovac je iznenadio Titograd na Starom aerodromu 1:2, a Rudar je pod Golubinjom remizirao protiv Zete 1:1.

Nakon 15. kola Sutjeska se vratila na čelnu poziciju s 31. bodom, isto toliko ima i Iskra, a Budućnost je trećeplasirana s 29 uz meč manje. Zeta je i dalje četvrta s 22 boda, po četiri boda manje imaju Podgorica i Titograd, a Rudar je sedmi s 15 bodova, dok u začelju Kom i Petrovac imaju po 14, a Grbalj devet uz meč manje.

Foto: Printscreen/Rezultati.com

Slijedi reprezentativna pauza pa se naredno kolo igra 23. novembra, gdje će Budućnost u derbiju kola pod Goricom dočekati Titograd, Sutjeska će gostovati Petrovcu pod Malim Brdom, a Iskra će na Zlatici gostovati Komu.

U posljednja dva meča Zeta će na Trešnjici dočekati Grbalj, a Podogorica će u Lješkopolju ugostiti Rudar.

Foto: Printscreen/Fscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve