Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Poker Budućnosti pod Goricom, Rudar zaustavio i Iskru

Fudbaleri Budućnosti su bili na visini zadatka i savladali Zetu pod Goricom 4:1

Odigrana su i posljednja dva meča 23. kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige.

Božović, Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti su bili na visini zadatka i savladali Zetu pod Goricom 4:1. Petar Grbić i Panagiotis Moraitis su već u drugom i šestom minutu donijeli vođstvo za Podgoričane, da bi Srđan Krstović u 52. minutu meča ublažio. Igrao se 63. minut i Draško Božović je s bijele tačke uvećao vođstvo, a Moraitis novim pogotkom u 78. minutu zaključio meč.

Fudbaleri Rudara nastavili su fantastičnu polusezonu i savladali Iskru na stadionu braće Velešević 0:2, nakon što su u prošlom kolu slomili Sutjesku pod Golubinjom 5:1. Pogotke za izabranike Edisa Mulalića postigli su Danilo Marković u 45. i Ermin Seratlić u 94. minutu meča.

Podsjetimo se, Sutjeska je danas savladala Podgoricu kraj Bistrice 1:0, Grbalj je igrao protiv Petrovca u Radonovićima bez golova, a Kom je savladao Titograd na Starom aerodromu 2:3.

Nakon 23. kola Budućnost je i dalje lider s 54 boda, 11 više od drugoplasirane Sutjeske, a Iskra je treća s 37 bodova. Rudar je skočio na četvrtu poziciju s 33 boda, tri manje ima Zeta, a četiri Podgorica, po 23 boda imaju Titograd i Petrovac, a u začelju su Kom s 22 i Grbalj s 18 bodova.

U sljedećem kolu Budućnost će dočekati Grbalj pod Goricom, Kom će ugostiti Sutjesku na Zlatici, Iskra će gostovati Podgorici u Lješkopolju, Zeta će pod Trešnjicom dočekati Rudar i Titograd će gostovati Petrovcu pod Malim brdom.

Foto: Printscreen/Fscg.me

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve