Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Petrovac slomio Iskru, bez pobjednika na Trešnjici i Zlatici

Fudbaleri Petrovca su napravili veliki korak u borbi za opstanak i savladali Iskru na Malom brdu 4:1

Nastavlja se Prva Telekom crnogorska fudbalska liga i u toku je 26. kolo.

Petrovac, Foto: CG-fudbal.com

Fudbaleri Petrovca su napravili veliki korak u borbi za opstanak i savladali Iskru na Malom brdu 4:1. “Nebesko plavi” su poveli u 22. minutu preko Petra Vukčevića s bijele tačke, da bi Milivoje Raičević u 33. minutu udvostručio. Driton Čamaj je efektnim pogotkom u 36. minutu smanjio zaostatak Danilovgrađana, ali Miloš Kalezić u 45. i Andrija Ražnatović u 63. minutu meča riješavaju sve dileme oko pobjednika.

U okršaju za potencijalno mjesto u Evropi, Zeta je na Trešnjici remizirala protiv Podgorice 1:1. Balša Sekulić je u 59. minutu donio vođstvo Lješkopoljcima, da bi u 70. minutu Ivan Vukčević poravnao i postavio konačan rezultat.

Rudar je nastavio lošu seriju rezultata i nakon dva uzastopna poraza upisuje remi protiv Koma na Zlatici 1:1. Velizar Janketić je u 27. minutu donio vođstvo Pljevljacima, da bi Zlatičani preko Arihira Sentokua u 62. minutu meča poravnali što se ispostavilo kao krajnji ishod.

Ranije danas Grbalj je u Radanovićima dočekao Titograd i u meč je završen bez golova, dok je u toku veliki derbi između Budućnosti i Sutjeske pod Goricom i “plavi” trenutno vode golom Panajotisa Moraitisa u 21. minutu meča.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve