Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

1. CFL: Petrovac ne odustaje od opstanka u ligi

Tek drugi trijumf ove sezone povećava šanse ekipe Nenada Vukčevića za izbjegavanje posljednjeg mjesta jer je razlika u odnosu na najbližu ekipu na tabeli smanjena na dva boda, uz utakmicu manje u odnosu na Rudar

Petrovac je prvu pobjedu ove sezone u ulozi domaćina ostvario na neutralnom terenu – “nebo-plavi” su u Radanovićima pobijedili Iskru 1:0.

Petrovac i Titograd, Foto: Pobjeda.me

Tek drugi trijumf ove sezone povećava šanse ekipe Nenada Vukčevića za izbjegavanje posljednjeg mjesta jer je razlika u odnosu na najbližu ekipu na tabeli smanjena na dva boda, uz utakmicu manje u odnosu na Rudar.

“Izuzetno smo zadovoljni pobjedom, došla je u pravo vrijeme. Uhvatili smo posljednji voz u borbi za opstanak, sada smo i u boljem psihološkom momentu. Utakmica je bila teška, čekalo se na grešku rivala, a mi smo pokušali da ugrozimo Iskru iz kontri. Na kraju smo dali pogodak poslije prekida, što nam je jedno od jačih oružja. Protivnik je potom ulaskom visokog napadača pokušao da izjednači preskakanjem sredine terena, ali uspješno smo se odbranili i prvi put sačuvali mrežu”, izjavio je Nenad Vukčević.

Petrovac u srijedu gostuje Jezeru.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve