Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

1. CFL: Mornar odigrao tri meča za dan

Posebno interesatno je da je Mornar juče odigrao čak tri meča za samo jedan dan

Fudbaleri Mornara od subote su na Zlatiboru, gdje odrađuju glavnu fazu priprema uoči početka nove sezone u kojoj će biti članovi elitnog ranga.

Nakon uvodnog dijela rada, Barani su krenuli i sa odigravanjem kontrolnih mečeva. U prvoj utakmici Mornar je poražen od Radnika iz Surdulica 2:0. Barani su protiv člana Super lige Srbije, ostavili dobar utisak, ali je Radnik golovima u nastavku Lukića (56. minut) i Anđelkovića (88. minut) stigao do pobjede.

Ipak, posebno interesatno je da je Mornar juče odigrao čak tri meča za samo jedan dan!? Barani su prvo u jutarnim časovima igrali protiv Novog Pazara i slavili sa 4:1 (golovima Đorđevića u 30, Guzine u 40. i 72, te Balaža autogol u 52. minutu).

Mornar je meč počeo u sastavu: Baltić, Stevanović, Seratlić, Vidić, Pajović, Kaluđerović, Šrijelj, Ćetković, Poček, Pepić, Đorđević. U nastavku su zaigrali još Kajević, Marstijepović, Perišić, Bugarin, Guzina, Sekulović, Ismail, Keita. Za razliku od superligaša iz Surdulice, kojem je ovo bila generalka, jer prvenstvo Srbije kreće za manje od deset dana, Mornar do starta ima još vremena, ali su Barani djelovali mnogo bolje, sigurnije i čvršće. Novi Pazar nije imao rješenja za odličnu igru novog crnogorskog prvoligaša, koji je držao čas fudbala.

U popodnevnim časovima Mornar je igrao neriješeno 2:2 sa Spartakom iz Subotice. Mornar je igrao u kombinovanom sastavu, pa su nastupili Begzić, Cvijović, Merdović, Mucević, Mihaljević, Beriša, Perišić, Bugarin, Guzina, Sekulović, Kaluđerović. Barani su imali vođstvo od 2:0 golovima Mihaljevića i Beriše, ali je Spartak nakon gola Mažića i Savkovića u 90. minutu stigao do remija.

I, za kraj dana Mornar je remizirao sa ekipom Mladosti iz Lučana 0:0, a Slavoljub Bubanja iskoristio je priliku da ovaj duel odigraju i neki mlađi igrači, kao i oni koji su na probi u barskom timu. Mornar je počeo meč u sastavu Vukčević, Stijepović, Perišić, Bugarin, Kajević, Marveđo, Vukmarković, Kacić, Gazivoda, Radović, Guzina, a u nastavku igrali su još Seratlić, Pajović, Vidić, Stevanović, Đalo, Pepić, Gordić, Keita. Mornar će narednu provjeru imati protiv Rudara iz Prijedora, a tokom boravka na Zlatiboru igraće još sa Bregalnicom, Pjunikom iz Jermenije i Inđijom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve