Petak, 10 Maja, 2024
Rubrika:

1. CFL: Dečić u krizi, od snova o tituli do alarma

Odrađene pripreme u Antaliji poput najboljih klubova iz okruženja, brojna pojačanja, te ''bomba'' u vidu Fatosa Bećiraja, mnogima je stvorila utisak da je upravo Dečić po kvalitetu možda čak i ispred Sutjeske i Budućnosti. I, onda prasak

Kako je fudbal nekad čudan?! Dečić je u prvom dijelu sezone, dolaskom trenera Miljana Radovića, bio tim koji je pravio čuda.

Tuzani su vezali čak 13 utakmica bez poraza, nakon lošeg starta uspjeli da se probiju do drugog mjesta, zbog čega su u ovom klubu tokom pauze počeli da se sanjaju ne samo snovi o Evropi, nego i o tituli.

Odrađene pripreme u Antaliji poput najboljih klubova iz okruženja, brojna pojačanja, te ”bomba” u vidu Fatosa Bećiraja, mnogima je stvorila utisak da je upravo Dečić po kvalitetu možda čak i ispred Sutjeske i Budućnosti. I, onda prasak…

U samo sedam dana Dečić je vezao dva poraza, Sutjeska je već otišla daleko, pa je jasno da će Tuzani voditi bitku za Evropu, ali su dva neuspjeha već na startu polusezone ostavila dosta briga, upalila alarm da se u Dečiću nešto čudno dešava.

– Čudna utakmica u kojoj smo imali sve u svojim rukama. Vodili smo, ali nas je poremetio igrač manje. To je i normalno, ali nijesam vjerovao da može da nas poremeti baš toliko da odmah primimo gol, analizirao je Miljan Radović.

Dečić je i pored toga išao napadački, želio da i sa igračem manje izvrši pritisak na goste. Međutim, to se osvetilo, pa su Tuzani ostali i bez boda…

– Krenuli smo onda na sve ili ništa, pravili smo gluposti… Imali situaciju da povedemo, a onda opet iz nevjerovatne greške primamo gol. Nije prijatno izgubili dva puta zaredom na startu, rekao je Radović.

Tuzani su u neugodnoj situaciji, a priliku da se vrate na pravi put imaju u Danilovgradu, gdje su izgubili od Jezera i gdje će gostovati Iskri, direktnom konkurentu za Evropu.

– Nemamo mnogo vremena, odmah se okrećemo duelu sa Iskrom. Svjesni smo situacije i značaja, treba nam reakcija i sigurno da ćemo u tom meču tražiti svoju šansu, naglasio je Radović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve