Petak, 9 Decembra, 2022
Rubrika:

Novi gradonačelnik Zagreba: Promjene neće biti brze, molim za strpljenje

''S ponosom ću povesti ovaj grad u bolju budućnost, i biću gradonačelnik svih građana, i onih kojima sam bio izbor, i onih kojima nisam bio izbor''

Novi gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević iz zeleno-lijeve koalicije “Možemo” izjavio je da će s ponosom povesti grad u bolju budućnost, zamolivši građane za strpljenje, jer promjene neće biti brze.

“S ponosom ću povesti ovaj grad u bolju budućnost, i biću gradonačelnik svih građana, i onih kojima sam bio izbor, i onih kojima nisam bio izbor”, rekao je Tomašević u pobjedničkom govoru u svom izbornom štabu u Zagrebu.

On je pozvao građane da zajedno s „Možemo“ učestvuju u donošenju odluka za razvoj grada.

„Naš pogled ne ide samo do sledećih izbora, naš pogled ide puno dalje u budućnost, jer nam je ključna dugoročna dobrobit za ovaj grad“, naglasio je Tomašević.

On je zamolio građane za strpljenje, jer ih, kako je istakao, čeka veliki posao. On je naglasio da promjene neće biti brze ni jednostavne.

Tomašević je u nedelju u drugom krugu lokalnih izbora uvjerljivo pobijedio kandidata desnog Domovinskog pokreta Miroslava Škora.

Državna izborna komisija objavila je da je Tomašević osvojio 65,25 odsto ili 199.630 glasova Zagrepčana, a Škoro 34,75 odsto ili 106.300 glasova.

IzvorBeta

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve