Ponedjeljak, 25 Septembra, 2023
Rubrika:

Kosovo: Oružana pljačka banke u Zubinom Potoku, napadači odnijeli veće sume novca

Patrole se nalaze na terenu, aktiviran je operativni plan čelični prsten i obaviještena regionalna istražna jedinica. Istraga je u toku

Tri maskirana lica sa automatskim puškama upala su u ekspozituru Komercijalne banke u opštini Zubin Potok na sjeveru Kosova i otuđila više miliona dinara (oko 8.500 eura) i nekoliko hiljada eura, potvrđeno je za N1 iz Kosovske policije.

Kako naovdi portparol generalne direkcije Kosovske policije za region sjever poručnik Branislav Radović, u 13:50 stanica policije Zubin Potok dobila je upozorenje telefonskom sekretaricom da se u Komercijalnoj banci Zubin Potok oglasio alarm.

Odmah po dobijanju upozorenja obaviještene su sve patrole.

„Prilikom obilaska banke, unutar objekta primećena su tri lica koja su bila maskirana i u maskirnim uniformama. Bili su naoružani automatskim puškama koje su odmah po pojavljivanju patrole okrenuli prema patroli policije. Nakon toga, vozilo marke pasat tamno plave boje sa kosovskim registarskim oznakama bježi sa lica mjesta u pravcu magistralnog puta, a kasnije u pravcu Mitrovice. Prema obavještenju radnika banke otuđeno je više miliona dinara i nekoliko hiljada eura“, navodi Radović za N1.

Patrole se nalaze na terenu, aktiviran je operativni plan čelični prsten i obaviještena regionalna istražna jedinica. Istraga je u toku.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve