Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Zoronjić i Bučan ”zakrvili” zbog rukovođenja klubom odbornika u kojem su samo njih dvoje

Zasijedanje kolegijuma predsjednika Skupštine u Bijelom Polju obilježio težak verbalni incident dvoje Urinih odbornika

Odbornici Građanskog pokreta Ure u Bijelom Polju Suada Zoronjić i Hajro Bučan umalo su se fizički sukobili oko toga ko će da bude predsjednik odborničkog kluba te partije u Bijelom Polju, saznaje Pobjeda.

Incident između dvoje Urinih funkcionera odigrao se prije nekoliko dana na kolegijumu predsjednika Skupštine opštine Bijelo Polje Ernada Suljevića iz Bošnjačke stranke uoči zasijedanja lokalnog parlamenta.

Izvori Pobjede upućeni u dešavanja sa kolegijuma predsjednika Skupštine ispričali su da je žestok verbalni duel dvoje odbornika umalo prerastao u fizički obračun.

Sve je počelo kada je Zoronjić, prema tvrdnjama naših izvora, uz upotrebu vulgarnih fraza i psovki, rekla da sebi ne može dozvoliti da „nepismena osoba“ bude na čelu kluba u kome ona sjedi.

Bučana, koji trenutno predsjedava Urinim klubom odbornika i opštinskim odborom ove partije u Bijelom Polju, Suada Zoronjić je optužila i da je nezahvalan jer mu je ona, kako je rekla, pozapošljavala mnogo bliskih prijatelja.

Sukob se dodatno rasplamsao kada je Bučan, odgovarajući na te optužbe, Suadi Zoronjić rekao da je stav lidera Ure i premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića da se ona „pusti niz vodu“.

Zoronjić je inače bila nositeljka izborne liste Građanskog pokreta Ura na munulim lokalnim izborima u Bijelom Polju.

Klub odbornika Ure u tom gradu formiran je u decembru prošle godine i tada je na njegovo čelo postavljen Bučan.

Zoronjić je u avgustu ove godine, među funkcionerima svoje stranke, kako pojašnjavaju naši izvori, pokušala da izlobira da se, umjesto Bučana, na čelo kluba postavi ona, ali joj to nije pošlo za rukom.

Naši izvori kažu da je odbornički klub tek posredan razlog svađe dvoje Urinih funkcionera. Sukob među njima, kako nam je nezvanično rečeno, tinja odavno, a kulminirao je na sjednici kolegijuma predsjednika Skupštine.

Zoronjić i Bučan su, inače, jedini predsavnici Ure u bjelopoljskom parlamentu.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Uranjet
06.10.2023-15:18 15:18

Zoronjicka je primitivna neznalica. Svaka cast Dritanu sto ju je pustio niz vodu. Tako treba sa onom sto je glasala za TU. Vise mu ne treba, pa sut u d…

Ante
06.10.2023-20:35 20:35

Cetnicki nastrojeno oboje neskolovani -ucitelji djaka prvaka -A -veliko stampano -a- malo pisano eto koliko sto znaju ni glavne gradove ne znaju EU -Drzava -Daleko nam kuca od ovakvih Kolika su zla nanijeli Crnogorcima -i  MANJUNAMA  -IMA BOGA -!!