Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Zoronjić: Bošnjačka stranka u Bijelom Polju izabrala da ide putem kojim ih vodi DPS

Ona je kazala ih iz BS-a nije udostojila obavještenjem da su već dogovorili da ostanu uz skute tradicionalnih partnere, a i time pokažu građanima Bijelog Polja da nijesu spremni za iskorak na pomirenje i bolji život svih

Sinoć je u Bijelom Polju u 21 sat održana je konstitutivna sjednica Skupštine Opštine Bijelo Polje na kojoj je izabran predsjednik Skupštine Opštine iz redova Bošnjačke stranke (BS), saopštila je danas nositeljka liste Građanskog pokreta URA za lokalne izbore održane u Bijelom Polju i poslanica u Skupštini Crne Gore Suada Zoronjić.

Kako je kazala, pregovori koje su kao opozicija vodili u tri kruga sa BS-a bili su konstruktivni i korektni, gdje je pregovarački tim ispred BS-a tražio isključivo mjesto predsjednika i uz to i glavnog administratora, kao i 40 odsto funkcija.

,,Kako bismo pokazali da smo spremni za promjene koje će dovesti do boljeg životnog standarda građana, do pomirenja i suživota, dali smo tokom pregovora sa BS-a sve sto su tražili. Međutim, ni to nije bilo dovoljno da BS krene putem pomirenja i da prihvate pruženu ruku iskrenih sagovornika, čija je namjera bila najiskrenija u smislu da Bijelo Polje učine boljim mjestom za život svih građana, ma koje vjere i nacije bili“, navodi Zoronjić.

Ona je kazala ih iz BS-a nije udostojila obavještenjem da su već dogovorili da ostanu uz skute tradicionalnih partnere, a i time pokažu građanima Bijelog Polja da nijesu spremni za iskorak na pomirenje i bolji život svih.

,,Očigledno je da su im pregovori sa nama poslužili kao odskočna daska da povećaju sebi cijenu i odskoče, ali ni to nisu mogli valjano odraditi, pa su umjesto više, izabrali manje. BS je ovim činom prevarila bošnjački narod, praveći dil sa DPS-om da predsjednik Opštine bude sadašnji predsjednik Petar Smolović, a ne nosilac liste Dizdarević. Očigledno je da čin prevare mogu podjeliti nosioci lista i DPS-a i BS-a, imajući u vidu da im je biračko tijelo većinom bošnjački narod, ali da opštinu vodi Bošnjak mnogo je bliže onima koji su spremni da građane Bijelog Polja vode putem prosperiteta, a to je u ovom slučaju opozicija koja je bila saglasna da Suljević bude predsjednik Opštine Bijelo Polje, jer je to isključivo tražio“, kazala je Zoronjić.

Istakla je i da ostaje žal sto građani u narednom periodu od četiri godine, neće osjetiti nikakav napredak i boljitak, iako su jasno i glasno rekli da žele promjene.

,,Nažalost, Bošnjačka stranka je kao i uvijek i ovaj put dala vještačko disanje DPS, da u narednom periodu urnišu i isele još ovo sto je ostalo“, zaključila je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
12.12.2022-21:34 21:34

Suada, akö ti i Ćeman mozete i hocete sa četnicima, postoje i oni koji ne mogu i nece. Prihvati to Suada

MUSTAFA
12.12.2022-21:34 21:34

Koji jos normalan gradjanin CG  smije sto vama vjerovat ka da ne znamo sa kim ste kolo zaigrali u Cetnika Milacica vjere nema i nemate vi nikom sto nudit sa 0,8%podrske gradjana CG !

oooo
14.12.2022-09:02 09:02

A kome mozete vi nesto prebacivat i pridikovat. Kolliko ste puta prevarili ovaj narod za ove dvije ipo godine? Koliko ste puta vasim glasovima gurnuli cijelu Crnu Goru cetnicima u ruke? Pokrijte se i cutite jer narod i istorija pamti.

Andjela
14.12.2022-11:13 11:13

Neka Suzi!

Koko
17.12.2022-08:32 08:32

Hahaha Suada-hoces ti open pod skute smrdijanaca a zaboravila si sto su vam cinjeli-ti izgleda to ponovo prizeljkujes svom narodu