Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Živković u Bijelom Polju: Iza svake pobjede naše partije, stoje njeni članovi i aktivisti, njihov pregalački rad i trud

''Bez posvećenosti, odgovornosti, ozbiljnog rada i truda nema rezultata, ni u životu, ni u politici'', istakao je Živković

Kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore Danijel Živković sinoć je na tribini u Bijelom Polju saopštio da se pobjeda na izborima obezbijeđuje tako što se reformiše politika.

“Bez posvećenosti, odgovornosti, ozbiljnog rada i truda nema rezultata, ni u životu, ni u politici”, istakao je Živković.

Ističući ljude, kao nosioce reformskih procesa partije i države, Živković je zahvalio za dosadašnju podršku članovima Demokratske partije socijalista i kazao:

“Iza svake naše pobjede stojite vi. Iza svakog pojedinca funkcionera, stojite vi. Stoji vaš razgovor sa prijateljem, komšijom ili nekim drugim. Stoji vaše pregalaštvo, stoji vaša posvećenost u izbornim ciklusima. Moramo biti ponosni na to. Moramo to vratiti opet u Demokratsku partiju socijalista”.

Foto: DPS

Govoreći o potrebi reforme političkog djelovanja, Živković je istakao:

“Bilo je slučajeva gdje smo se ogriješili. Najviše gdje smo se ogriješili jesu naši članovi, iskreni članovi. Članovi koji su vrlo skromni, koji su ostali u sjenci procesa koji su se desili u prethodnih 15 godina. Članovi koji se nijesu isticali. Za razliku od nekih drugih koji su bili vrlo privilegovani i koji danas nijesu sa nama. E oni koji su ostali u sijenci, sa nama su i u prethodne tri godine.”

Foto: DPS

Živković je jasno istakao da je cilj smijeniti Vladu i vratiti Demokratsku partiju socijalista na vlast, a svrha je razvijati Crnu Goru.

“Nije dobro da za 10 godina imamo manje stanovnika, u Bijelom Polju, Pljevljima niti u bilo kojoj drugoj opštini, bez obzira kako se ko politički izjašnjava. Mi moramo da vodimo računa o razvoju. Politika mora da obezbijedi razvojnu šansu svakom pojedincu u Crnoj Gori. Da bi se obezbijedila razvojna šansa, DPS mora da se vrati na vlast i najveći dio tereta u tom procesu mora da ponese partijsko rukovodstvo koje ćete birati na izborima, 28. januara”, podsjetio je Živković.

Foto: DPS
Foto: DPS

Živković je članovima najavio da će svi prijedlozi programa DPS, prije donošenja, biti dati na mišljenje članstvu.

“Zato ćete imati ispred sebe uskoro planove za ekonomski, obrazovni i zdravstveni razvoj, da vi kažete o tome da li ste saglasni i da li mi na pravi način vidimo razvoj Crne Gore”, saopštio je Živković.

“Ukoliko Demokratske partije socijalista nema u vlasti, onda nema napredne, razvijene i stabilne Crne Gore, a to je pokazalo vrijeme u prethodne tri godine”, zaključio je Živković u punoj sali bjelopoljskog Centra za kulturu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve