Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Živković: Neka nas ovi blagi dani podsjete na značaj sveukupnog jedinstva, međusobnog uvažavanja, tolerancije i poštovanja

V.d. predsjednika DPS-a čestitao Božić svim građankama i građanima Crne Gore pravoslavne vjeroispovijesti

Neka nas i ovi blagi dani, koji predstavljaju simbol mira, sloge i ljubavi, podsjete na značaj sveukupnog jedinstva i očuvanja vrijednosti zajedništva, međusobnog uvažavanja, tolerancije i poštovanja – poručio je v.d. predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković čestitajući Božić sveštenstvu, građankama i građanima Crne Gore, koji ovaj praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru.

Poručio je da „upravo njegujući ljepotu svih vjera u našoj Crnoj Gori, uživajući u zajedničkoj radosti, ljubavi i duhovnom miru, uvažavajući i slaveći zajedno sve praznike, čuvamo bogatstvo naše različitosti, međuvjerskog i međuetničkog sklada“.

– U uvjerenju da ćemo svi mi u ovim danima uživati u porodičnoj harmoniji i prijateljskoj toplini, građankama i građanima Crne Gore pravoslavne vjeroispovijesti još jednom čestitam Božić u nadi da će on donijeti ljubav, toleranciju, zadovoljstvo i uspjeh – zaključio je Živković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve