Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Živković: Čija je ”glava na panj”?!

''Građanska Crna Gora je rekla što ima. Na potezu su Beograd i Podgorica''

Piše: Miodrag Živković

Juče je na Cetiju, građanska Crna Gora svih vjera i nacija, na veličanstvenom skupu punom emocija i ljubavi prema svojoj domovini, za čiju je sudbinu zabrinuta, poslala jasnu poruku da ne prihvata poniženje i diskriminaciju.

Poruka je poslata domaćoj i međunarodnoj javnosti, ali prije svega “našim” domaćim vladaocima iz Podgorice i njihovim, navodno tajnim nalogodavcima iz Beograda.

Sada je već svakome jasno, da nakon godinu dana neuspješnog vladanja, projekat satiranja i okupacije Crne Gore ne ide onako kako su zamislili njegovi zli planeri iz Beograda i njihovi namjesnici i vazali iz Podgorice.

Otpor građanske Crne Gore se pokazao kao čvrst bedem za njihove planove i o njega se lome kao talasi, svi zli naumi kreatora “srpskog sveta” koji su naumili od Crne Gore načiniti srpsku zemlju.

U trenutku kada je njihova vlada na koljenima i kada shvataju da u miru ne mogu pokoriti Crnu Goru, novim scenarijom zla, zamišljenim u Beogradu, dvojac Vučić i Portfirije, očigledno žele aktivirati bombu koju su ovdje tempirali na posljednjim izborima.

Zakazanim ustoličenjem Joanikija drugoga u Cetinjskom manastiru kao simbolu crnogorske časti i slobode, žele poniziti svu nesrpsku Crnu Goru ili izazvati haos sa nesagledivim posledicama. Žele u nametnutom ratu ostvariti ono što ne mogu u miru.

Ovakvim zlim planom Beograd želi staviti na panj glavu građanske Crne Gore, kao nepremostivom otporu njihovom “srpskom svetu” u miru, ali zaboravljaju i svjesno zanemaruju da upravo stavljaju “glavu na panj” trenutnoj vlasti u Crnoj Gori, koju su sami izabrali. Stavljaju glavu na panj Krivokapiću, Bečiću, Abazoviću i svim njihovim poslušnicima, ako prihvate biti izvođači njihovih prljavih i podlih radova u izazivanju haosa i rata u Crnoj Gori.

Mogu se Vučić i Portfirije u slučaju njihovog zlog scenarija praviti “mrtvi – ladni” i praviti se, kao i do sada, da sa tim nemaju veze i da je to unutrašnji problem Crne Gore, ali za svaki haos će odgovarati upravo njihovi namjesnici, odgovorni za mir i bezbjednost Crne Gore i svih njenih građana.

I da zaključim, građanska Crna Gora je rekla što ima. Na potezu su Beograd i Podgorica. Ovima iz Podgorice je “glava na panju” jer dobro moraju znati da im ova zemlja i svi njeni narodi, nikada neće oprostiti ni jednu kap nevino prolivene krvi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mila
23.08.2021-11:12 11:12

Briga Beigrad za namjesnike u Podgorici,oni su ionako samo izvodjaci radova.Najcudnije u svemu je sto strane ambasade.cute na ociglednu agresiju Beograda na Crnu Goru i BiH..Toj je ista politika od 90 tih godina koja ostavila pustos i genocid,najveci poslije Drugog svjetskog rata.Taj nas unutrasnji sukob je otvoreno,izazvan od onih koji jos uvijek sanjaju velike drzave.A Crna Gora ima i dobar geostrateski polozaj.