Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

ŽIVA LEGENDA PROFESIONALNOG SRBSTVA U OČAJU: Mandić nestrpljivo čeka obraćanje Milatovića, on mu je posljednja nada

Mandić, u krugovima profesionalnog srBstva poznatiji kao Rajo, sve nade polaže u svog kolegu beogradskog potrčka Jakova Milatovića, koji mu je po svemu sudeći posljednja nada da ga ugura u vladu. Stoga je izjavio je da s nestrpljenjem očekuje obraćanje predsjednika države nakon povratka u Crnu Goru

Predsjednik Nove srpske demokratije, jedan od lidera koalicije Za budućnost Crne Gore, živa legenda profesionalnog srBstva u Crnoj Gori, Andrija Mandić je očigledno u očaju jer mu se pred očima ruše vlažni snovi da će on i ostali najamnici srpskog autokrate Aleksandra Vučića biti pozvani u vladu.

Mandić, u krugovima profesionalnog srBstva poznatiji kao Rajo, sve nade polaže u svog kolegu beogradskog potrčka Jakova Milatovića, koji mu je po svemu sudeći posljednja nada da ga ugura u vladu. Stoga je izjavio je da s nestrpljenjem očekuje obraćanje predsjednika države nakon povratka u Crnu Goru.

“Svi žele da čuju da li će biti glasnik želja drugih zemalja ili čuvar volje i slobode svoga naroda”, istakao je Mandić u intervjuu za propagandnu ispostavu srpske BIA-e kodnog naziva Borba.

Prema njegovim riječima u javnosti se mogu čuti rijetki ozbiljni ljudi, patriote ove zemlje koji kritikuju i ne prihvataju “politiku diktata” jer shvataju opasnost kršenja načela suverenosti i samostalnosti države.

Čim je Rajo ponovo počeo da upotrebljava izraze naaarod i patriotizam, onda je to znak da je u veoma teškoj situaciji.

Ovakav Mandićev patetični i nerazumni nastup, je samo potvrda pisanja Portala Aktuelno da je srpski autokrata Aleksandar Vučić, preko svojih najamnika iz ZBCG, uporan u destabilizaciji Crne Gore i sprječavanju formiranja 44. Vlade.  

Podsjetimo, zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijel Eskobar saopštio je nedavno za Glas Amerike, da je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović saglasan sa američkim stavom o vladi Crne Gore.

Eskobar je u drugom intervjuu poručio da treba izbjeći da se u crnogorsku vladu uvede anti-NATO i anti-zapadna stranka, misleći upravo na Mandića i njegov ZBCG.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
24.09.2023-09:22 09:22

Profesionalne Srbe više ne koordinira AV već ih je prepuštio onoj Z avetnici koja ih sad postrojava i poziva na raport.

RIR
24.09.2023-10:23 10:23

…onaj Slucajni se nece ni obracati i on je “pogođen “ jer nemoze u Vladi ZBCG…!
/prije Njujorka zboraše “ njegovi stavovi su o tome poznati “ a sad !?

TV_EU
24.09.2023-10:42 10:42

Vučićev KOLONOSKOP

Walter
24.09.2023-12:25 12:25

Crnogorci ulaze u bitku tek kada su spremni da pobijede. Tako je bilo-tako će biti i sada.Pustili smo vas ali prešli ste RUBIKON. Mi građani CG ćemo POBIJEDITI. Nijesmo vas rušili dok ste bili jedno stablo: Republika Srbija,SPC-Srbijanska pravoslavna crkva,DF-Demokratski Front,Demokrate,URA,SNP, Ujedinjena,Prava i BIA.
Pokazali ste se:SRBIJA-MRŽNJOM,SPC-POHLEPOM I RATNOM RETORIKOM,DF-ŠOVINIZMOM, DEMOKRATE-NEZNANJEM, PODLOŠĆU I LICEMJERJEM,URA-IZDAJOM,a OSTALI SU MIZERNI PLAĆENICI.
SADA STE DEZORJENTISANE I TRULE GRANE-LOMIMO VAS JEDNU PO JEDNU I STABLO ĆE SAMO PASTI.
To se profesionalno zove:CRNOGORSKA STRATEŠKA TAKTIKA!
Proći će ovi sad ,taman kao oni 1945.god.
NEĆE NAS POPISIVATI IZDAJNICI CRNE GORE,VEĆ CRNOGORSKE INSTITUCIJE.
SMRT FAŠIZMU-SLOBODA RAZUMU !

Walter

Uros
24.09.2023-13:46 13:46

Walter skedbenik Krsta Popovica, Sekule Drljevica, Petrovdanskog sabora od 12.jula 1941. se poziva na antifasizam sa poklicom “smrt fasizmu”. Apsurdno, ali sta cemo.