Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Vraneš da liječi demenciju, PES i Demokrate da mu uskrate podršku

''Da budem iskren, od Vraneša ovakav stav i ne čudi, na ovoj politici je i dobio glasove. Pa ipak, očekujemo jasno izjašnjenje o ovakvom odnosu predsjednika opštine prema državnom prazniku od strane njegovih partnera iz PES-a i Demokrata. Neka ne budu u zabludi – prećutkujući ovakvo ponižavanje države u kojoj žive nije ništa manja odgovornost od ovoga što Vraneš radi''

Portparol Socijaldemokrata i kandidat za poslanika na listi “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada”, Nikola Zirojević kazao je da je sa žaljenjem “primio vijest o pogoršanju zdravstvenog stanja predsjednika Opštine Pljevlja, Darija Vraneša”.

“Vraneš, naime, navodi da se, da ga odbornik u lokalnom parlamentu to nije napomenuo, ne bi ni sjetio da je 21. maja Dan nezavisnosti Crne Gore.  S obzirom na to o kakvom se kalibru političara radi, uvjeren sam da je 21. maj i te kako urezan u pamćenje predsjednika opštine Pljevlja. Istina, sa potpuno negativnom konotacijom i žaljenjem, ali to je manje važno.S obzirom da se radi i zdravstvenom radniku, možda će moj savjet biti suvišan, ali svakako – gospodinu Vranešu preporučujem da pothitno obavi potrebne preglede, jer dalji razvoj demencije može postati veoma ozbiljno opterećenje prilikom obavljanja funkcije koju pokriva”, istakao je Zirojević.

“Da budem iskren, od Vraneša ovakav stav i ne čudi, na ovoj politici je i dobio glasove. Pa ipak, očekujemo jasno izjašnjenje o ovakvom odnosu predsjednika opštine prema državnom prazniku od strane njegovih partnera iz PES-a i Demokrata. Neka ne budu u zabludi – prećutkujući ovakvo ponižavanje države u kojoj žive nije ništa manja odgovornost od ovoga što Vraneš radi. Jednako su odgovorni! Ako je u njihovim redovima ostalo imalo građanskog, ako prema ovoj državi imaju imalo, ne ljubavi, nego poštovanja, pozivamo ih da uskrate podršku Vranešu i prekinu praksu ponižavanja države Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
klementina
02.06.2023-17:33 17:33

VRANA nije dementan već retardiran , jer takvi se koriste za ove poduhvate.