Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Spajić pretenduje da bude predsjednik Crne Gore, a potpisao da drugu državu smatra svojom

On je kazao da je, najmanje je važno o kojoj se državi radi

Portparol SD-a Nikola Zirojević reagovao je nakon medijskih navoda da jedan od lidera Pokreta Evropa sad i najavljeni kandidat za predsjedničke izbore Milojko Spajić posjeduje državljanstvo Srbije.

“Da podsjetimo javnost koju je izjavu Milojko Spajić morao potpisati da bi dobio državljanstvo Srbije”, naveo je Zirojević u objavi na Twitteru.

On je kazao da je, najmanje je važno o kojoj se državi radi.

“Važno je da je neko ko pretenduje da bude predsjednik Crne Gore potpisao da neku drugu državu smatra svojom”, ocijenio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Uros
16.02.2023-23:47 23:47

Potpisao je izjavu istu onu koju su potpisali i mnogi clanovi i funkcioneri DPS-a. Znas fino Zirojevicu koji su funkcioneri DPS-a kupovali nekretnine i otvarali firme po BG. Da ne pricamo o djeci funkcionera DPS-a koji studiraju u “mrskom” Beogradu i imaju drzavljanstvo ” okupatorske” Srbije. Samo nam nemojte vi iz DPS-a uciti moralu i postenju. Vi volite Crnu Goru samo iz licnog interesa, a sto ste pokazali nebrojeno puta.

ljilja
17.02.2023-07:44 07:44

Postovani Urose,rekli ste zivu istinu..Zasto funkcioneri DPS-a nijesu kupovali stanove u Zagrebu,Ljubljani i tamo skolivali djecu!?