Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Ivanović od uspavanog do tajanstvenog

Pita čega se to ministar Ivanović plaši pa ne smije da govori na ove teme: dolazak Dodika, izjave ambasadora Rodića i Maslenikova, uvrede Aleksandra Vučića

Iako je ministar vanjskih poslova Filip Ivanović rekao je u Skupštini Crne Gore da nije tačno da je zvanično Sarajevo poslalo protetstnu notu Crnoj Gori, nakon sastanka predsjednika bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska (RS) Milorada Dodika sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem, zvanični dokument ipak je stigao MVP. To je na društvenoj mreži X komentarisao poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Nikola Zirojević.

“Ministar Filip Ivanović od uspavanog do tajanstvenog! Nakon što nije dao odgovor na moje poslaničko pitanje, niti na bilo šta što sam ga u tomu diskusije pitao, ministar Ivanović je, u diskusiji sa kolegom, izabrao da bude tajanstven. Bilježimo napredak – makar smo ga čuli”, navodi Zirojević.

Pita čega se to ministar Ivanović plaši pa ne smije da govori na ove teme – dolazak Dodika, izjave ambasadora Rodića i Maslenikova, uvrede Aleksandra Vučića.

“Pa čak ne smije da nam kaže ni da li je stigla protestna nota na koju je odgovorio, već upućuje na Sarajevo.Ministre Ivanoviću, da ste mi odgovorili u duhu Vašeg odgovora na ovu protestnu notu, ja bih Vas još i pohvalio. Bio bih spreman i da Vas branim od kolega iz parlamentarne većine, ako je već u tome problem”, ističe Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve