Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Zirojević: Slava kod Noćnih vukova Abazovićevo prirodno stanište

On je izrazio uvjerenje da se, u odnosu na tu svadbu, Abazović mnogo prijatnije osjećao u onom restoranu kada su Noćni vukovi slavili slavu.

Dritan Abazović je za godinu i po dana 42. Vlade dokazao šta je njegov stav, kakav je njegov stav i koliko taj čovjek ama baš nikakvu emociju prema ovoj državi nema, rekao je portparola Socijaldemokrata Nikola Zirojević gostujući u emisiji Hej Sloveni na Gradskoj televiziji.

“To što Abazović na Twitter-u objavi story sa svadbe gdje pjeva – Crna Goro u mom srcu si, a ovamo tu istu Crnu Goru rastura po svim šavovima… Izvinjavam se, ali ja nijesam spreman da povjerujem da u tome, koliko god to lijepo zvučalo za građane, ima apsolutno jedne trunke istine”, rekao je Zirojević.

On je izrazio uvjerenje da se, u odnosu na tu svadbu, Abazović mnogo prijatnije osjećao u onom restoranu kada su Noćni vukovi slavili slavu.

“Mislim da je to zapravo njegovo prirodno stanište”, zaključio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rukfaš
26.06.2022-16:49 16:49

Samo da pitam… šta je to kudravi prepakovani pekinezer (KPP) uradio za Crnu Goru, građansku, antifašističku i sekularnu – ustavnu Crnu Goru??? Na kojem mediju koji je beskompromisno na braniku Crne Gore gostovao? Na koji je skup Crnogorskih patriota došao? Dali je odobrio komad zemlje crnogorske za Crnogorsku Crkvu? ODGOVOR – NIKADA NIŠTA nije uradio za ustavnu Crnu Goru. Gadi se od Gradske TV, Portala Aktuelno, Pobjede, Antene M, ali je redovan na Prvoj, na Đilasovoj Novoj, na Raonikijevoj RTCG. Okupljene Crnogorce zove kriminalcima koji brane krimil i (nekakvu) drogu i nelegalno bogatstvo. Gađa nas suzavcima i koječim, pa se… Pročitaj više »