Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević Perunoviću: Odakle ti 19.000 eura neprijavljenih u tvom imovinskom kartonu?

Predsjednik Odbora direktora EPCG-Željezara Nikšić, Marko Perunović, podnio je neopozivu ostavku na tu funkciju nakon što je otkriveno da je službene kartice koristio u privatne svrhe

Funkcioner Socijaldemokrata Nikola Zirojević komentarisao je na svom Tviter profilu slučaj predsjednika Odbora direktora EPCG-Željezara Nikšić Marka Perunovića, koji je danas podnio neopozivu ostavku na tu funkciju nakon što je otkriveno da je službene kartice koristio u privatne svrhe.

„Ne želim da budem zlurad, ali osoba koja tri dana nije sposobna da nađe put od Ponikvica do Nikšića i koja 19 puta sa biznis kartice na Volcano nalog uplati po 1.000 eura, ne primjećujući da ta kartica nije njegova, treba da bude predmet ozbiljnog medicinskog vještačenja“, napisao je Zirojević na Tviteru.

Zirojević je dodao da joj nikako nije mjesto na poziciji predsjednika Odbora direktora nekog državnog preduzeća.

„Druga stvar kojom sam se pozabavio – u imovinskom kartonu podnešenom 17.04.2023. godine Perunović nije prijavio 19.000 eura na tekućem računu koji bi morao biti povezan sa njegovom privatnom karticom. Odatle pitanje, ako smo tolike budale da mu povjerujemo da je greškom koristio biznis karticu umjesto svoje – odakle ti 19.000 eura neprijavljenih u tvom imovinskom kartonu? Pošto se sad pravi pošten i morališe nakon podnijete ostavke, bilo bi lijepo da odgovori javnosti“, poručio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve