Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Crna Gora ulazi u novu političku epohu sa mnogo znakova pitanja i velikom opasnošću

Građani su, ističe on, izabrali i poželio im je sreću

Valja primijetiti da je “diktator” gospodski priznao poraz i čestitao protivniku, dok ova šuša od premijera evo osam mjeseci ne prihvata činjenicu da je smijenjena, kazao je portparol Socijaldemokrata (SD) Nikola Zirojević, nakon juče održanih predsjedničkih izbora.

– Sjetimo se priča o izvođenju tenkova na ulice i izazivanju nemira. Prošli parlamentarni – ništa. Evo prošli predsjednički – ništa. Pale su u vodu sve priče o diktaturi, kriminalu i ostalim glupostima. Od 30. avgusta 2020. godine više je uhapšenih i u spisima SDT-a iz 42. i 43. Vlade, nego iz svih prethodnih – naveo je Zirojević na Tviteru.

Građani su, ističe on, izabrali i poželio im je sreću.

– Rezultat koji je ostvario Jakov Milatović, bez obzira na sve okolnosti, rezultat je vrijedan poštovanja. A Crna Gora ulazi u jednu novu političku epohu sa mnogo znakova pitanja i sa velikom opasnošću koja se nad njom nadvila. Nemojte da mislite da ćete od danas lako – jer u ovoj državi živi makar 150.000 građanki i građana koji drugi dom nemaju i koji su, uprkos pritiscima i svemu čemu su izloženi, čvrsto na braniku svih onih vrijednosti koje smo godinama stvarali – poručio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve