Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Bulajić da zakaže Skupštinu, standard građana mora biti na prvom mjestu

On smatra da je nedopustivo da, zbog bilo čiji partijskih interesa, štetu trpe građanke i građani Crne Gore

Socijaldemokrate još jednom pozivaju predsjedavajućeg Skupštine, potpredsjednika Strahinju Bulajića da u skladu sa Ustavom Crne Gore zakaže sjednicu Skupštine i omogući izglasavanje važnih zakona od značaja za životni standard građanki i građana, rekao je portparol SD-a Nikola Zirojević.

On smatra da je nedopustivo da, zbog bilo čiji partijskih interesa, štetu trpe građanke i građani Crne Gore.

“Svi, bez izuzetka, bez podjele na to da li su glasali za ovu ili onu partiju. Crna Gora je jedina država u regionu koja ni na koji način nije reagovala kako bi iskontrolisala pad životnog standarda njenih stanovnika. Imamo enorman rast svih životnih namirnica, imamo rekordno visoke cijene goriva… istovremeno imamo izmjene Zakona o akcizama koji su predložile Socijaldemokrate koji, zbog blokade Parlamenta od strane predsjedavajućeg, nije ni razmatran”, rekao je Zirojević.

Pozvao je predsjedavajućeg Parlamenta da ispred partijskih interesa postavi očuvanje životnog standarda građanki i građana i zaštitu njihovih interesa.

“Tako što će, u što kraćem vremenskom roku, zakazati sjednicu Skupštine na kojoj ćemo usvojiti sve zakone i akte važne za očuvanje životnog standarda svih u Crnoj Gori. Građani su dosta bili žrtve političkih prepucavanja”, zaključio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve