Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Bože(na) spasi, Bože(na) brani, srpske zemlje, srpski rod

''Nije vama danas ni do Crne Gore, ni do građana, vi glas dižete isključivo jer su ugrožene vaše pozicije i uticaj koji ste do sad imali u Vladi. Da vam je bilo do Crne Gore i do sporazuma, davno biste ovu Vladu srušili''

“Donosila mi je koleginica šećeranu vodu kad sam u istoj rečenici pročitao ime i prezime poslanice Božene Jelušić i riječi: “borba za fotelje nije naš prioritet”. Bio sam u svojevrsnom stanju šoka.

Nakon što sam se malo oporavio, razmislio sam o riječima moje omiljene poslanice u Parlamentu. Preciznije, ona je rekla sljedeće: “U ovom trenutku, prioriteti GP URA nijesu borba za fotelje”. I kad bolje razmislim, potpuno je u pravu, makar što se nje lično tiče. U ovom trenutku, uvjeren sam, Božena nema člana uže i šire porodice kojeg nije namjestila i zaposlila. I što bi se sad ona opterećivala foteljama, kad može da čita Šekspira, Jovana Deretića i dijeli sadnice poslanicima u Parlamentu, dok ekološku Crnu Goru brani suzavcima, gumenim mecima i šok bombama” , kaže portparol SDCG Nikola Zirojević.

“Ljudi moji, ova žena i dalje priča o sporazumu koji je potpisan 9. septembra prošle godine?! Sporazumu čiju su apsolutno svaku stavku, ko zna koliko puta, u potpunosti otvoreno prekršili. Samo u paralelnom univerzumu u kojem poslanica Jelušić povremeno obitava ova izjava bi mogla biti propraćena uz bilo čije odobravanje, ne računajući, naravno, članove uže i šire familije koje je namjestila i ustoličila, a koji, vjerovatno, aplaudiraju svakoj njenoj licemjernoj izjavi kojom štiti njihova mjesta. Manite se, poslanice Jelušić, priče o sporazumu. Imali ste kad, ćutali ste, nastavite da ćutite”, poručuje Zirojević.

“Nije vama danas ni do Crne Gore, ni do građana, vi glas dižete isključivo jer su ugrožene vaše pozicije i uticaj koji ste do sad imali u Vladi. Da vam je bilo do Crne Gore i do sporazuma, davno biste ovu Vladu srušili. Zato, poslanice Jelušić, dok to ne uradite, nemojte se javljati. Uživajte u Budvi koju ste protekle 4 godine stvarali dok u pozadini svira: “Bože(na) spasi, Bože(na) brani, srpske zemlje, srpski rod”, zaključuje portparol SDCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve