Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Božena, iskočite, Vlada nije helikopter

Voljela bi, kaže, poslanica Božena Jelušić da su svi oni koji su trebali da iskaču na nekim stanicama iskakali na vrijeme i da to i sada rade, ocijenio je portparol SD Nikola Zirojević

Voljela bi, kaže, poslanica Božena Jelušić da su svi oni koji su trebali da iskaču na nekim stanicama iskakali na vrijeme i da to i sada rade, ocijenio je portparol SD Nikola Zirojević.

-Strah me, prosto, riječi poslanice Jelušić da podržava jedino ekspertsku Vladu. Jer, šta god je ona rekla da podržava, glasala je suprotno i to suprotno je prošlo. Dalje poslanica Jelušić ustvrdi kako je lista želja svih političkih subjekata ogromna. Ovo čudi od nekoga čija je porodična lista želja za funkcijama veća od mnogih lista želja političkih partija, ali navikli smo. Od koga je, dobro je, rekao bi naš narod – saopštio je Zirojević.

On je dodao da nije, kaže poslanica Jelušić, URA glavni krivac.

-A ko je onda? Čijim je glasovima, recimo, na poziciju ministra dovedena Vesna Bratić koja je kasnije imenovala ogroman broj ideološki i civilizacijski prilično spornih rukovodilaca u resoru obrazovanja? Čiji glas je prethodne četiri godine držao vlast u Budvi koje se poslanica Jelušić danas gnuša? Biće da je njen, u cilju očuvanja brojnih funkcija koje su članovi njene porodice zauzeli. Iz istog razloga iz kojeg i danas poslanica Jelušić
priča jedno, a radi, odnosno glasa za drugo. No, važno je biti državotvoran, reče poslanica, jer ako nema države, onda nema ni funkcija za mnogobrojne članove porodice. Poslanice Jelušić, što duže vjerujete da ste napadima izloženi jer ste na pravom putu, to više Crna Gora propada. Kulturno, što bi rekao jedan nažalost preminuli umjetnik iz naših krajeva, koji je živio i stvarao u Americi. Dok vi u međuvremenu ustoličavate. Ne vladike, nego članove porodice. Zato Božena, iskočite, Vlada nije helikopter – zaključio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KLEMENTINA
28.09.2021-13:41 13:41

Jelušić je davno pročitana knjiga,samo mi nije jasno kako se ne stidi same sebe,a nije izgleda svjesna ni da će je se POTOMSTVO S T I Đ E T I.Ko je njoj vjerovao izgleda je slabovid i da pored svih maski liči sao na o.rtu L I S I C U.

nikoinista
28.09.2021-18:22 18:22

Kako je to lukava Cetnikusa ! Crnogorke-ci bolje da nes nema nego da imamo ponovo povjerenje u ove splacine izdajnicke- nije Kralj NIKOLA poceran od Cetnika nego sto su ga izdali svoji gori od Cetnika sto imamo primjer URA!