Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Zeković: URA nije osvojila 14 mandata nego pet, Abazović iznosi neistine

On je aludirao na to što je koalicija u kojoj je bila URA imala pet članova, a među njima je bio i SDP

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije Bojan Zeković oglasio se danas povodom sinoćnje izjave lidera URE Dritana Abazovića kako je ta partija u Ulcinju osvojila 14 mandata.

Abazović je, govoreći o izbornom rezultatu u tom gradu, istakao kako je URA imala tri mandata, a da je na jučerašnjim izborima dobila 11 više.

“Nije lijepo Abazoviću govoriti neistinu. Znaš da brojiš do 14, a znaš i doprinos ostalih”, poručio je Zeković.

On je aludirao na to što je koalicija u kojoj je bila URA imala pet članova, a među njima je bio i SDP.

“U petočlanoj koaliciji, najmanja Albanska alternativa ima 10 odsto učešća, a najveća Demokratska partija 32. Ni DP, kao najvećem konstituentu, nije palo na pamet da prisvaja tuđe mandate i glasove. URA ima dobrih pet mandata, a ne 14”, dodao je Zeković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BZekovic
28.03.2022-13:36 13:36

Pa i SDP u Cetiunju nije osvojio 8 mandata, nego u koaliciji SDP i GRADJANI, pa je rukovodstvo SDP slavilo nevjerovatni uspjeh SDP. To slavlje ste krunisali, poflo oostavivsi sjajni Cetinjski DPS na cjedilu uz podrsku partija koje prema rijecima Vase Podpredsjednice “kidisu” na Crnu Goru. Prebvara Cetinjana u stilu nesposobnog prevaranta Abazovica. I sad je SDP u Ulcinju, izdao Crnu Goru stupivsi u koali;c;iju sa izdajnickom URA. Quo vadis SDP? Gradjanima Crne Gore pomalo lici: U IZDAJU CRNE GORE!

Mare
28.03.2022-14:36 14:36

Neka prica sto mu volja,to ste i zasluzili.Vi ste postali jedna partija bez integriteta Za vas nema visih cilljeva,cak ni kad je Crna Gora u pitanju.Vazno vam je da ponegdje uzmete komadic vlasti.To ste pokazali na mnogim lokalnim izborima.Ura partijica sa 4 mandata,ne dozvoljava da budete dio manjinske vlade,ali vas koristi za lokalne izbore.Zaboravili ste sto je ta ista Ura uradila Crnoj Gori,pogazila sve ono za sta ste se vi zalagali.Bilo je mucno gledati partije i partijice na ovim lokalnim izborima.Nikome nije stalo do pravih vrijednost i boljitka,samo se otimaju za malo vlasti.

Ivana
28.03.2022-16:00 16:00

KUPOPRODAJNI UGOVOR OVJEREN KOD NOTARA  I ONDA MOZETE IZJAVLJIVAT TACNO A TO STO VI ODREDJUJETE KOLIKO JE KO DOBIJO TO vi  MACKU O REP OBESITE -URA -14 MANDATA I TACKA!