Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Zeković: Smjena Kentere nastavak subverzivnih aktivnosti Rusije protiv Crne Gore

On je ocijenio kako je namjera da se crnogorsko društvo učini prostorom pogodinim za ostvarivanje različitih ruskih i kroz to i srpskih spoljnopolitičkih, velikodržavnih i drugih interesa

Smjena direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Sava Kentere nastavak je subverzivnih aktivnosti Rusije protiv Crne Gore, kazao je jedan od čelnika Građanske inicijative “21. maj”, Aleksandar Saša Zeković. 

On je reagovao nakon što je Vlada na današnjoj elektronskoj sjednici donijela odluku da smijeni direktora ANB-a, Sava Kenteru sa te funkcije.

“Srbija i Rusija nastavljaju političke i druge aktivnosti protiv Crne Gore. Ovo je otvoreni uticaj na unutrašnju politiku i bezbjednost naše zemlje.”, kazao je Zeković.

On je ocijenio kako je namjera da se crnogorsko društvo učini prostorom pogodinim za ostvarivanje različitih ruskih i kroz to i srpskih spoljnopolitičkih, velikodržavnih i drugih interesa.

“Građani i građanke Crne Gore moraju preuzeti odgovornost za sopstvenu i budućnost svoje zemlje. Više ne postoji izgovori. Odgovornost je i obaveza na samim građanima da sačuvaju stabilnost i proevropsku, demokratsku i građansku orjentaciju Crne Gore”, poručio je Zeković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve