Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

MALI MOMO ŽALI ZA ZAJEDNIČKOM DRŽAVOM: Za Jakova Milatovića Crna Gora je republika

Očigledno je da je Milatović ovim lapsusom otkrio da gaji nostalgiju za periodom kad je Crna Gora bila dio zajedničke države sa Srbijom. Takođe se čini da ovaj samoproklamovani ''momirovac'' nikad nije prežalio 21. maj 2006. godine, kada je poražena ideologija koju nosi u srcu.

Nažalost predsjednik države Jakov Milatović potpuno je ofirao svoje najintimnije političke svjetonazore, kada je tokom davanja izjave za austrijske medije kazao da je Crna Gora – republika.

Snimak te izjave objavljen je na društvenoj mreži X.

Naziv Republika Crna Gora odnosi se na period državne zajednice sa Srbijom. Očigledno je da je Milatović ovim lapsusom otkrio da gaji nostalgiju za periodom kad je Crna Gora bila dio zajedničke države sa Srbijom.

Takođe se čini da ovaj samoproklamovani ”momirovac” nikad nije prežalio 21. maj 2006. godine, kada je poražena ideologija koju nosi u srcu.

Podsjetimo, nažalost predsjednik Crne Gore Jakov Milatović je zbog svojih podaničkih tendencija i glorifikovanja Miloševićevog potrčka Momira Bulatovića u javnosti postao poznat kao ’’Momo mali’’.

Svoj žal za zajedničkom državom pokazao je u više navrata prilikom posjete Srbiji, kada je šenio pred srpskim autokratom Aleksandrom Vučićem.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Seoca
09.02.2024-15:42 15:42

Ako žali, što ne pokupi svoje prnje, kokarde, srbijanske zastave i šajkače, śedne na traktor ili sa prugom ne odbravi za Beogradski pašaluk, da tamo leleče za Rusijom i Dražom???

Nikola
09.02.2024-16:25 16:25

On to prema sebi, zna da nije vrijedan ini sposoban ni Mjesnu zajednicu u Danilovgrad da vodi

Gzim
09.02.2024-17:56 17:56

Tako je sta on ima sa Albaniu

Labud
09.02.2024-19:11 19:11

Zapamti Milatoviću izabran si da bidneš predśednik države crnogorskog naroda i građna.Batali se Srbijanca kojiima je pripala Srbija-a od prije 200g sebe vabe Srbima.Pa svako zna da su to oni što su izdali srpski narod i s Turcima ih stukli.A od XV vijeka rađali Turskoj vojsku i predvodili protiv nas Crnogorca i naše Majke Crne Gore.Od prije 200g mnogi Srbijanci uz pomoć domaćih izdajnaika i plaćenih istoričara do danas pokušavaju,kao marva i neljudi,da nas mržnjom unište i prisvoje našu istoriju i bidne temelj njihovim brdima laži-da smo mi oni s naša istorija njihova.Pa na kraju da pozdravim sve te takozvane… Pročitaj više »

Mirjana A.
10.02.2024-03:11 03:11

E ne znam, odgovarajuću risječ… Da već nije Crna nam Gora, pocrnjela bi od tih duduka.