Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Za budućnost Nikšića najavljuje nakon izbora obračun sa policijom, sudstvom i tužilaštvom

Nakon sigurnog poraza u Nikšiću, lideri DPS, kako na državnom tako i lokalnom nivou, kao i njihovi poltroni iz vrha nikšićke policije, sudstva i tužilaštva, treba da se pripreme za suočavanje sa pravdom, navode u saopštenju

Prijetnje koje upućuje DPS Nikšić i poruke da će nešto nekome da uzvrate istom mjerom samo su rezultat panike, straha i potpune političke dezorijentacije, pred sigurni poraz u tom gradu, saopšteno je danas iz koalicije Za budućnost Nikšića.

“Zaista djeluje tragikomično kada DPS, partija koja je političko krilo mafije, priča o ugroženosti, i to nakon trideset godina zla i terora koji su sprovodili nad Crnom Gorom i našim gradom. Nakon sigurnog poraza u Nikšiću, lideri DPS, kako na državnom tako i lokalnom nivou, kao i njihovi poltroni iz vrha nikšićke policije, sudstva i tužilaštva, treba da se pripreme za suočavanje sa pravdom”, navode u saopštenju.

To što posljednjih dana, dodaju, pokušavaju iznova da zloupotrebljavaju korumpirane i kriminalizovane djelove policije, i što progone njihove aktiviste i prijatelje iz Srbije, ne može preplašiti bilo koga, a posebno ne njihovu koaliciju.

“Porazili smo DPS 30. avgusta, a konačni udarac, od koga se nikad više neće oporaviti, zadaćemo im u Nikšiću”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
02.02.2021-20:08 20:08

Nijeste vi porazili nikoga, već URA prevarom suverenista, vam je dala vještaku većinu. Prepoznavanjem prevare izgubiti će te tu premoć i vi ste toga svjesni pa se dovijate kako da izvršite neku novu prevaru.