Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Vukšić podnio ostavku na mjesto predsjednika Demohrišćanskog pokreta

On se zahvalio svim građanima Crne Gore koji su dali podršku Narodnoj koaliciji- složno i tačka na održanim Parlamentarnim izborima i naveo da je ponosan što je bio na čelu pomenute liste

Predsjednik Demohrišanskog pokreta, Dejan Vukšić podnio je ostavku na fuknciju predsjednika partije i sve stale funkcije u toj partiji, potvrdio je Vukšić za Portal RTCG.

On se zahvalio svim građanima Crne Gore koji su dali podršku Narodnoj koaliciji- složno i tačka na održanim Parlamentarnim izborima i naveo da je ponosan što je bio na čelu pomenute liste.

“Srećan sam što je Crna Gora još jednom potvrdila tekovine 30.avgusta, a narod Crne Gore slobodno birao da li će ili neće i za koga će glasati, bez straha da će zbog toga trpjeti bilo kakve posledice. Pobjeda te borbe važnija je od bilo kog pojedinca i bilo koje partije. Kao građanin Crne Gore, želim uspješan rad budućoj zakonodavnoj i izvršnoj vlasti, sa željom da na dobrobit svih gradjana, po principu sloge, u što skorijem roku formiraju stabilnu Vladu Crne Gore, koja će konačno oporaviti Crnu Goru od svih političkih boljki koje smo kao društvo bolovali trideset godina. Svoj dalji rad i angažman nastaviću na unapredjenju onoga što je preduslov napretka svakog gradjanina, bezbjednosti Crne Gore i njenih institucija”, naveo je Vukšić.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
16.06.2023-09:30 09:30

Odvratnije, prljavije, podlije i neprijateljskije zlo nije se pojavljivalo na političkoj sceni Crne Gore! PAMTIĆE TO CRNOGORKE I CRNOGORCI ZA NAVIJEK! A SAD ADIO, I KO ZNA KAD I KO ZNA ĐE!