Četvrtak, 25 Jula, 2024
Rubrika:

Vukšić: Spajić nema legitimitet za vođenje Vlade, investirao u obmanjući projekat Do Kvonove kompanije

Nepostojanje legitimiteta za vođenje Vlade. Samo se nadamo (za promjenu) da ćemo jednom čuti istinu, istakao je Vukšić

Savjetnik predsjednika Crne Gore za bezbjednost i odbranu Dejan Vukšić kazao je da očekuje da će premijer Milojko Spajić na predstojećem kontrolnom saslušanju odgovoriti na pitanje da li je svjesno investirao u “obmanjući projekat Do Kvonove kompanije koja se bavila piramidalnom prevarom”, ili se prilikom investiranja navodno nije dovoljno razumio u finansijske tokove.

“Pored nesporne činjenice da predsjednik Vlade Milojko Spajić, u skladu sa članom 23. Zakona o sprječavanju korupcije, nije prijavio određenu kriptoimovinu koju je nesporno imao u vrijeme kada ju je trebao prijaviti i time grubo i svjesno prekršio zakon, očekujemo da će na predstojećem kontrolnom saslušanju, pored drugih pitanja, biti i ono suštinsko – da li je g-din Spajić svjesno investirao u obmanjući projekat Do Kvonove kompanije koja se bavila piramidalnom prevarom, ili se prilikom investiranja navodno nije dovoljno razumio u finansijske tokove”, napisao je Vukšić u svom saopštenju.

Prema njegovim riječima, bez obzira na odgovor premijera, njegova odgovornost u oba ova slučaja bila bi ista.

“Nepostojanje legitimiteta za vođenje Vlade. Samo se nadamo (za promjenu) da ćemo jednom čuti istinu”, istakao je Vukšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve