Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović: HGI neće pošto-poto ulaziti u vlast

Napomenuo je da zvaničnih razgovora nije bilo

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović kazao je da nije još bilo zvaničnih razgovora o formiranju vlade, te da ga je lider Pokreta Evropa sad kontaktirao u izbornoj noći kada su razmijenili čestitke.

On je u emisiji Javna rasprava na Anteni M poručio da HGI neće pošto-poto ulaziti u vlast te da se neće odreći svojih principa. Rezultatom su više nego zadovoljni.

”Jako smo zadovoljni, došlo je do satisfkacije nakon svega što smo radili u otežanim okolnostima, pokazali smo svoju snagu i mogu da kažem da smo se vratili na impresivan način. Ono što je meni satisfakcija je da su glasovi došli ne samo od pripadnika nacionalnog korpusa kojem pripadamo već i od drugih. Ljudi su nam dali povjerenje zbog našeg magistralnog pravca. U izbornoj noći dobio sam nekoliko poziva gdje smo razmijenili utiske, čestitali jedni drugima i to je bio neki preliminarni razgovor”, rekao je Vuksanović.

Napomenuo je da zvaničnih razgovora nije bilo.

”Osim što me gospodin Spajić zvao u izbornoj noći gdje je izrazio želju da se vidimo ali ništa dalje od toga nije išlo. Nije na nama da iniciramo razgovor, ali mi smo tu, kao neko ko njeguje kulturu dijaloga, razgovaraćemo, vidjećmo kako će se razvijati situacija”, naveo je Vuksanović.

IzvorAntenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
16.06.2023-20:38 20:38

Niposto sa cetnicima..primitivcima..i rusiteljima drzave CG..