Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Vuksanović: Do kraja godine novo rukovodstvo SNP-a Podgorica, neću se kandidovati

Pokrenute su procedure za izbor novog rukovodstva Opštinskog odbora Socijalističke narodne partijeu Podgorici i čitava procedura biće završena oko Nove godine, saopštio je na konferenciji za novinare član Predsjedništva SNP-a i predsjednik Odbora direktora kompanije Plantaže Nebojša Vuksanović

Pokrenute su procedure za izbor novog rukovodstva Opštinskog odbora Socijalističke narodne partijeu Podgorici i čitava procedura biće završena oko Nove godine, saopštio je na konferenciji za novinare član Predsjedništva SNP-a i predsjednik Odbora direktora kompanije Plantaže Nebojša Vuksanović.

“Ja neću biti kandidat za predsjednika podgoričkog SNP-a. Zbog svojih obaveza i drugih angažmana prosto smatram da u SNP-u ima jako mnogo kandidata koji taj posao mogu da rade na najbolji nači i ko god bude izabran na tu poziciju imaće njegovu stoprocentnu podršku”, poručio je Vuksanović.

SNP, podsjeća Vuksanović, ostvarila sve ključne ciljeve postavljene pred formiranje 43.Vlade – Temeljni ugovor, Zakon o popisu, Zakon o porijeklu imovine.

“Očekujemo da se finalizuje pitanje ulaska Crne Gore u Otvoreni Balkan. Do sada nisam čuo nijedan razlog zbog koga Crna Gora ne bi trebalo da uđe u Otvoreni Balkan”, rekao je Vuksanović.

Zahvalio se Vladi na finansijskoj pomoći koju je dala Plantažama-1,5 miliona eura da prevaziđe poteškoće.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve