Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković: Zajednička borba za građanske i evropske vrijednosti se nastavlja

On je naveo da nakon 24 naporna sata provedena u Parlamentu, osjeća ''ponos'' zbog, kako kaže, ''sjajnog nastupa poslanika DPS Crne Gore i koalicije ‘Zajedno’''

Naša zajednička borba za građanske i evropske vrijednosti se nastavlja, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković povodom jučerašnje sjednice Skupštine Crne Gore.

On je naveo da nakon 24 naporna sata provedena u Parlamentu, osjeća “ponos” zbog, kako kaže, “sjajnog nastupa poslanika DPS Crne Gore i koalicije ‘Zajedno’”.

“Nasuprot političkoj izdaji Crne Gore, primitivizmu i neznanju, demonstrirali smo političku ozbiljnost, hrabrost i spremnost da branimo državne interese. Uz to, osjećam potrebu da zahvalim velikom broju ljudi, iskrenih crnogorskih patriota, koji su se sinoć okupili ispred zgrade Skupštine Crne Gore da dignu glas protiv pokušaja poniženja naše države. Naša zajednička borba za građanske i evropske vrijednosti se nastavlja”, napisao je Vuković u objavi na mreži X.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
31.10.2023-18:13 18:13

A kada će početi BORBA DPS-a ZA PRAVA NA ŽIVOT I POSTOJANJE CRNOGORACA I CRNOGORKI. NEPRIJATELJI CRNE GORE KIDIŠU DA UNIŠTE CRNOGORCE I CRNOGORKE, A VI U SVIM SVOJIM NASTUPIMA NE VIDITE I NE POMINJETE TAKOĐE TU GRUPACIJU GRAĐANU CRNE GORE, KAO DA NE POSTOJE, KA DA I ONI NIJESU GRAĐANI CRNE GORE! NA NEKI NAČIN DPS I SVE TAKOZVANE SUVERENISTIČKE PARTIJE, KAO I MNOGI VELIKI CRNOGORSKI INTELEKTUALCI CRNE GORE, CRNOGORKE I CRNOGORCE, VIDE SAMO KAO GRAĐANE, ALI NE I KAO CRNOGORSKU NACIJU. sVE DRUGE NACIJE NIJESU GRAĐANI. ONE SU SRBI, ALBANCI, BOŠNJACI, HRVATI, RE POPULACIJA ITD. SAMO SU CRNOGORCI… Pročitaj više »

Tara
31.10.2023-18:24 18:24
Reply to  BobZeković

Zato nam treba radikalna Crnogorska partija..sa crnogorskom nacijom… DPS oce evropski..da primi sve u narucje..i takve trebamo..

Tara
31.10.2023-18:21 18:21

Otpor fasizmu..kokardama..i prijateljima Hitlera i Putina..

Tara
31.10.2023-18:28 18:28

Mi moramo nastaviti borbu..protiv fasista srbijanske vjere..koji su iskljucili sve crnogorce..iz svih institucija..Ursula je sramna..evropljanka..nije htjela da odgovori na novinarevo direktno pitanje…