Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković o izjavi Joanikija: Kakve divne, hrišćanske poruke…

Kakve divne, hrišćanske poruke, prilagođene životu u 21. vijeku i multietničkom društvu

Potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković komentarisao je izjavu mitropolita Crkve Srbije Joanikija koji je rekao da su Crnogorci bili” lakomi na sječenje turskih glava”.

 “Kakve divne, hrišćanske poruke, prilagođene životu u 21. vijeku i multietničkom društvu…”, naveo je Vuković na Facebooku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
02.08.2023-21:26 21:26

…Joaniki je /Bože me oprosti/ neobrazovani pop ,Nedostojni privremeni stanovnik u CT Manastiru …ostalo mu da pokusa da zavadi islamski narod sa CGorcima “lakomi na sječu glava” a to se radilo u vremenu đe se samo tako ginulo sa obije strane -junački … ko nije na takav način poginuo u boj govorili su cgorci “nije umro no živ istruno…”- “kad gines -gini junački” Turci su žilav ,hrabar narod bio …Budaletina sjedi na taj TRON predhodnika ,nedostojan da bitise u tu CGorsku svetinju … lupeta -bolje da pogleda kad su srbi ustali nakon 500 god. kada su Turci oslabili i napustali… Pročitaj više »

BMX
02.08.2023-21:38 21:38

Nikad ali bas nikad da ovaj pop ispriča narodu nešta iz Biblije, Jevandjelja, neke besjede Isusa, da bar malo širi poruke mira, ljubavi, tolerancije, suživota, harmonije, sreće, nekih pozitivnih stvari i sl što je svrha i smisao hrišćanstva i pravoslavlja a on o stalno mlati o politici, mržnji, i sječi glava što je suprotno i kanonima Crkve i Pravilima Svetih Apostola
Bože sačuvaj !

Che
02.08.2023-22:55 22:55

PRAVILA SVETIH APOSTOLA

30. pravilo:
“Ako se neki episkop posluži svetovnim vlastima da bi pomoću njih dobio episkopiju (crkvu), takav neka se svrgne a potom neka se i odluči. Isto učiniti i sa onima koji su sa njime u toj zajednici.”
Kako je Joanikije ustolicen ?

Katarina
03.08.2023-00:03 00:03

Prvo sto on to ne zna,drugo oni nijesu odavno hriscanska crkva.