Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Vuković o izjavi Adžića: Predstavlja ozbiljnu prijetnju demokratskom sistemu u Crnoj Gori

Ocijenio je da članovi kabineta premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, ignorišu osnovne principe vladavine prava

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Filip Adžić izjavio je da, bez obzira na nedavnu odluku Upravnog suda, nema namjeru da ponovo imenuje načelnika policije Zorana Brđanina, rekao je potpredsjednik DPS-a, Ivan Vuković.

Vuković je u objavi na Tviteru označio i ambasade SAD i EU, kao i izvjestioca Evropskog parlamenta za Crnu Goru Tonina Piculu, evropskog poslanika Vladimira Bilčika i poslanika Evropskog parlamenta Matjaža Nemeca.

“„Ne vjerujem da moramo da poštujemo nespretno napisane zakone“, rekao je Adžić. Ovo predstavlja ozbiljnu prijetnju demokratskom sistemu u Crnoj Gori”, naveo je Vuković na tviteru.

Ocijenio je da članovi kabineta premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, ignorišu osnovne principe vladavine prava.

“Kako naš premijer postaje sve autoritarniji, članovi njegovog kabineta sada otvoreno ignorišu osnovne principe vladavine prava”, poručio je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
07.07.2023-15:37 15:37

Sve je tacno..CG se nalazi na rubu mafijaske propasti…Dje je Ursula..ova nasa amerikanka..EU..itd..ne cuju..se…