Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Vujović: Za Krivokapića ne postoje Crnogorci kao narod

Predsjednik Vlade zamišlja CG politiku kao puku transmisiju politike BG, rekao je Vujović

Generalni sekretar SDP-a, Ivan Vujović kazao je da za premijera, Zdravka Krivokapića ne postoje Crnogorci kao narod, sem kao folklorna odrednica.

“Predsjednik Vlade zamišlja CG politiku kao puku transmisiju politike BG. Po predsjedniku Vlade CG je suštinski srpska provincija, a Crnogorci isto što i šumadinci. I Mandić da pozavidi. Valjda ga sad i konačno pozovu u posjetu BG”, napisao je Vujović na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
USA-CG
18.03.2021-10:52 10:52

NE POSTOJI NAROD KAO CRNOGORCI VUJOVICU ZA CIJELI SRPSKI SVET A NE SAMO ZA SRPSKU VLADU U CG A MI NIKAKO DA SE OPAMETIMO DA SU VAZDA BILI NALETI SRPSKOG SVETA I UTIRANJE CRNOGOTSTVA !! SAD NIKSIC- BECIC PODMUKLI -ABAZOVIC- KRIVOKAPIC KOALICIJU SA CETNICIMA PRAVE!!

SASA
18.03.2021-10:58 10:58

VI VUJOVICU NIKAKO DA DODJETE PAMET SAD U NIKSIC PRAVITE NAMJERNO ILI NEKO NE ZNA STA RADI ZASTO NIJESTE NAPRAVILI VELIKU KOALICIJU U NIKSIC TU BACITE JEDAN MADAT KOJI BI VAM PRIPADAO SAD NISTA UPAMET SE I U HERCEG NOVI ZAJEDNO!-ZAJEDNO SMO JACI! ZA BUDUCE MORATE ZAJEDNO !!!

Ha20
18.03.2021-10:58 10:58

Gospodine Vujovicu sa duznim postovenjem za vasu izjavu o misljenju Zdravka Krivokapica o Crnogorcima kao narod i vase misljnje da ce ga mozda sada Srbi pozvati u posjetu. Moje misljenje je to da niko na svijetu ne cijeni niti voli ljigavce i ulizice kakav je Krivokapic a dokaz za to je njegovo svakodnevno moljakanje da ga Srbi pozovu u posjetu a oni ga namjerno ignorisu i ponizavaju do te njere da to pocinje da bude tragikomicno. Krivokapicevo cojstvo i ponos lezi vjerovatno u boci lozovace pa se uporno ne predaje i izrazava zelje skoroj posjeti braci srbendama.