Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović: Kad niko ne bi bio isključen iz vlade, svi bi bili vlast, ne bi bilo opozicije

''U želji da bude advokat ZBCG Milatović uvodi novu političku logiku''

Funkcioner Socijaldemokratske partije Ivan Vujović rekao je da kada niko ne bi bio isključen iz Vlade, svi bi bili vlast, a opozicije ne bi bilo.

”U želji da bude advokat ZBCG Milatović uvodi novu političku logiku. Kad niko ne ni bio isključen iz Vlade svi bi bili vlast, a opozicije ne bi bilo Uključivanje i isključivanje se bazira na vrijednostima, stavovima, programima, koji nekoga uključuju a nekoga isključuju. Prosto”,  napisao je Vujović na Tviteru.

Podsjećamo, predsjednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je u intervjuu Vijestima da ne može da prihvati da bilo koji politički subjekt koji je dobio povjerenje određenog broja građana, pa ni ZBCG, može unaprijed biti isključen iz učešća u vlasti

”U principijelnoj ravni, ne mogu da prihvatim da bilo koji politički subjekt koji je dobio povjerenje određenog broja građana, pa ni ZBCG, može unaprijed biti isključen iz učešća u vlasti. To bi bio povratak na nedemokratski politički ambijent prije avgusta 2020. godine, a siguran sam da smo u protekle tri godine napravili značajne korake u demokratskom sazrijevanju društva”, rekao je Milatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
26.09.2023-20:24 20:24

…za “Slučajnog “ važe glasovi samo srpskih /čitaj četnickih glasova / to je narodna izborna volja a izborni rezultati koalicije ,druge po jačini “ nijesu izborna volja” -Tako on tumači pregovore za formiranje Vlade i takva je njegova demokratija …