Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović Abazoviću: Svakoga si prevario, ali svakoj prevari ipak dođe kraj

Dritane, pošto moraš da slušaš beogradskog gazdu malo čuj i nas što mislimo o tvom poslušništvu. I o tvom antidržavnom i antievropskom djelovanju. Svakoga si prevario, ali svakoj prevari ipak dođe kraj

Svakoga si prevario, ali svakoj prevari ipak dođe kraj, kazao je generalni sekretar Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović u reagovanju na izjavu premijera Dritana Abazovića.

Premijer je ranije danas izjavio da će se na sjednici u petak glasati o ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom, te da neće pasti pod “uticaj grupice ekstremista” unutar Vlade Crne Gore.

“Dritane, pošto moraš da slušaš beogradskog gazdu malo čuj i nas što mislimo o tvom poslušništvu. I o tvom antidržavnom i antievropskom djelovanju. Svakoga si prevario, ali svakoj prevari ipak dođe kraj”, objavio je Vujović na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
06.07.2022-14:36 14:36

Zaista je uvrijedijo koalicinog partnera-SDP-DPS-AA-BS – SNP -SD-SVE KOALICIONE PARTNERE-RIJEC-EKSTREMISTA (“uticaj grupice ekstremista”)za svaku je osudu ovako pogrdnu rijec ni najvisi zlocinac-RATKO MLADIC nije izrekao ! CUS -EKSTREMISTE SU SDP-DALEKO BILO I POMISLIT ZA NASU DRAGU -KRALJICU -DRAGINJU STANKOVIC TAKO NESTO IZREC UHUHUHUHUHU DA NAM JE ZDRAVA I ZIVA  100 GODINA !!!

BobZeković
06.07.2022-16:13 16:13

Dritan je postao dritan, sinonim za najvećeg izdajnika, prevrljivca, podmuklova, prostaka, skonog svakoj prljavštini. E pa Ivane, ufatio vas je taj plitki prostački mozak u škvare. Dobro je isplanirao da će vas iz SDP i one iz DPS preves žedne preko vode. Crnogorske manjinske partije nigdje u svijttu nijesu dobile takva velika prava za emancipaciju ka u Crnu Gooru. Dritan računa ipak na njihovu punu kolaboraciju. OK. Razmislite dobro koji je Vaš slijedeći potez. Ne dozvolite tom prevejanom prostačkom izdajniku da Vam se baš potpuno isceri kako Ve zajeba. He, He. , He, Dritane!