Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Vučurović: Vlast ostavila građane na cjedilu

Vučurović je to kazao reagujući na izjavu predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, koji je danas tokom posjete Lješkopolju u sklopu predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore između ostalog kazao da je "prednost DPS-a upravljanje u kriznim situacijama"

U ovim kriznim vremenima vlast je ostavila građane na cjedilu, tvrdi kandidat za poslanika koalicije Za budućnost Crne Gore Jovan Vučurović.

Jovan Vučurović

Vučurović je to kazao reagujući na izjavu predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, koji je danas tokom posjete Lješkopolju u sklopu predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne izbore između ostalog kazao da je “prednost DPS-a upravljanje u kriznim situacijama”.

Kandidat za poslanika koalicije Za budućnost Crne Gore navodi da gotovo svi građani Crne Gore osjećaju na svojoj koži da je, kako je kazao, DPS napravio potpunu katastrofu upravo u ovom vremenu krize.

“Svi znamo da je pandemija korone svuda u regionu, i u takvom ambijentu odvijaju se privredne i turističke aktivnosti. Međutim, u Istri je, na primjer, popunjenost kapaciteta 90 odsto, u Dubrovniku 50 odsto, a u Crnoj Gori ispod deset odsto. To je najbolji dokaz kako je DPS upravljao ovom zemljom u kriznim situacijama. Naše plaže su prazne, ljudi koji drže privatni smještaj su u očajnoj situaciji, restorani i drugi sadržaji su pred kolapsom”, kazao je Vučurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve